İkinci el PS4 vs sıfır PS3

PS3 eski bir cihaz. Eğer PS4 alınabiliyorsa kesinlikle PS4 alınmalı. Ek olarak satılan PS3'lerin sıfır olduğunu zannetmiyorum.
 
0 PS3 yok eğer o N11'de satılan içinde 80-90 oyunlu olanlardan bahsediyorsan alayı kırık ve 2.el.

2.el PS4 çok daha iyi olacaktır. Çoğu yeni oyun hala PS4'e çıkışını yapıyor en azından oynayabilirsiniz.
 
Selamlar. PS fiyatları bana biraz pahalı geldi de. Sizce PS3 sıfır mı almalıyım, PS4 ikinci el mi? Bir de PS4 ikinci el alsam kırık olsa bir sıkıntı çıkar mı, ne gibi sıkıntılar çıkar?
Hangisini istediğin hangi oyunları sevdiğine bağlı, PS3'ün oyun kütüphanesini mi seviyorsun yoksa PS4'ün mü? Eğer bir PS4 alırsan parlak kasa olan modeli almamanı öneririm. Alabiliyorsan Slim alabilirsin, daha fazla paran varsa Pro alabilirsin, zaten benim bir rehberim var istersen bakabilirsin. Merak etme üstteki adamın dediği gibi "normal PS4 alınmaz" diye bir şey yok. Ayrıca "PS3'ün devri geçti" diye bir şey de yok. Konsolların ömrü sonsuzdur, hangisinin oyun kütüphanesini seviyorsanız onu alın, ayrıca PS3 PS1 oyunlarını da oynatabiliyor.

Bu benim rehberim.
 
Son düzenleme:
Playstation 3'te ve 4'te hala bir ton oyun var oynanabilecek. Tek soru sizin ne tarz oyunlar oynamak istediğiniz. Onlara göre PS3 mü PS4 mü karar verebilirsiniz. Artık o 2 konsol da sıfır alınmaz, zaten sıfır PS3 zor bulursun biraz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı