Herkese merhaba. Elimde RX580 4G ekran kartı vardı, askere gideceğim için satmak zorunda kaldım. İlan açıklamasında kartın 4G olduğu yazıyordu. Alıcı bunu görmedi sanırım, bana da hiç sormadı. Benim de aklıma gelmedi. Sonuç olarak açıklamaya yazdığım şeyleri tekrar tekrar açıklamak aklıma bile gelmedi. Ben kartı kargoladım ve alıcı bunun 8 değil 4G olduğunu, mining yaptığı için işine yaramayacağını söyledi. Ben de iade et o zaman dedim, iade almasam bu sefer hepten uğraşırım diye. Ekran kartını gönderdikten ve kendi bilgisayarımda test ettikten sonra parasını iade edeceğimi söyledim. Kendisi başta kabul etmedi, ben de o zaman iade etmeyin sizde kalsın. Ben nasıl size güveneyim dedim.
Her neyse alıcı kabul etti ve tahmin de ettiğim şekilde kart görüntü vermedi, kısacası kart bozuktu. Kendisi para iadesini istediğini söyledi, ben de kartın bozuk olduğunu ve isterse kartı ona geri kargolayabileceğimi söyledim. Çünkü kartı askere gideceğim için satmıştım ve bozuk kartı alıp parasını iade ettiğimde ben hem kartımdan oluyorum hem de haklıyken haksız oluyorum. Kendisi kabul etmedi, defalarca söyledim kartı sana göndereyim bozuk olduğunu sen de anla diye. Elimde kartın kargoya vermeden önce sağlam olduğuna dair videolar ve resimler var. Kendisine de kartın kargodan geldikten sonra kutusunun halini ve bilgisayarıma taktıktan sonra görüntü gelmediğine dair fotoğrafları attım.
Şu an ise tehditler savurup senin banka bilgilerin bende, işte seni bulurum, paramı gönder velet gibi kötü üslüplar ve tehditlerde bulunuyor. Beni mahkemeye vereceğini söylemiş. Böyle bir durumda ne yapmam gerekir? Hem kartım bozuk üstüne benden iade istiyor tehdit mesajlarıyla.