İkinci el satış üzerinden ölümle tehdit ediliyorum

Soytarıya bak hele seni hafife alıyor. Kardeşim açıkca söyle, kart sendeykenki videoları at ve açıkça sen kimi ne yapıyorsun de. Yüksek ihtimal susar.

Sen eminsen kartın sendeyken kusursuz olduğuna ve kanıtın varsa uğraşma, ne bileyim benim kartı değiştirmediğini de.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Adama karşı atak yap! Yani adamı sende tehdit et! De ki: "bizim bir çete var seni ezer geçer vallaha he!" bunu dediğin an adam ayaklarına kapanır.

O olmadı kanka. Hiçbir şey yapmasın adama, biat et desin adam ayağını yalasın. Nasıl? Ne diyorsunuz? Adam tehdit ediliyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şikayet edebildiğin her yere şikayet et ve can güvenliğinin olmadığını özellikle belirt.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ikinci elde alinip satilan urunlerde risk vardir bunu bilerek almis olmasi lazim, sonucta siz garanti degilsiniz geri teslim alasiniz. Aklinca cakallik yapip belki bozuk bir karti size vermeye calisiyor, sakin ola ki korkup boyle bir hata yapmayin. Aynisi basima gelmisti fakat kavga dovussuz olanindan xD Adam beni arayip polise verecegini soylemisti (korkutmaya calisiyor). Kolay gelsin dedim gectim, iki sene oluyor. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sence ne yapabilirsin? Adam seni tehdit ediyor öldürmekle ve konu açıyorsun. Polise git dışında ne diyebiliriz ki? Kapının arkasına bıçakla pus sonra sapla mı diyelim? Kapının önüne tuzak kur mu diyelim?
 
Adama karşı atak yap! Yani adamı sende tehdit et! De ki: "bizim bir çete var seni ezer geçer vallaha he!" bunu dediğin an adam ayaklarına kapanır.

Sonra ulti ile suç duyurusunda bulunur adam.
 
"Türkiye'de neden hiçbir konuda 2. el alışverişi yapmıyorum?" konulu bir prensibin nedenlerinden biri... İşin kötü yanı bu forumda geçmişte birinin çok acı çekerek tecrübe ettiği gibi bu tür şeylere ve bu tür kişilere kayıtsız kalmak yerine bodoslama giriyorum, başımın belaya girme ihtimali çok yüksek.

Bu konuda kim haklıdır kim haksızdır bilemem, ikisinin de yanında değildim ama kalkıp ölüm tehdidinde bulunmak, ev basmakla tehdit etmek gibi şeyler kanunları gelişmiş olan ülkelerde lafta olsa bile çok ağır ceza alır. Buradaki hayatında bir halta sap olamamış balon egolu kabadayı artıkları canlarının istediği gibi yapabiliyor bunları, polise söylesen de umursamıyor. İş sana düşüyor, ondan sonra bir de suçlu çıkarıyorlar utanmadan.
 
Ben karakola gitmeye kalksam o sırada eve gelebilirler. Evde ailem var, yüz göz olmalarını istemiyorum. Direkt polis mi çağırsam?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı