İkinci elde 2018 model Fiat Egea alınır mı?

univac

Centipat
Daha fazla  
İlan:
Fiat Egea 1.4 fire urban 2018 model87.500 kmbenzin manuel95 hphatasız boyasız değişensiz 495 bin TL.

Araba açıklaması bu. Kilometresi yaşına göre biraz fazla geldi fakat fiyatına göre normal. Fotoğraftan anlayabildiğim kadarıyla kaportasında bir şey yok fakat almadan ekspere götüreceğiz. Fiyat açıkçası diğer ilanlara göre ucuz ve şüphelenmedim değil. Sizce fiyatına göre alınır mı?

Km yaşına göre normal hocam. 2018 araç 6 yaşında oldu artık değişik geliyor ama normal 🙂

Bu arada Max çıkacağın bütçe neyse onu belirtirsen ona göre farklı araçlarda önerilebilir.

İlan:
Fiat Egea 1.4 fire urban 2018 model87.500 kmbenzin manuel95 hphatasız boyasız değişensiz 495 bin TL.

Araba açıklaması bu. Kilometresi yaşına göre biraz fazla geldi fakat fiyatına göre normal. Fotoğraftan anlayabildiğim kadarıyla kaportasında bir şey yok fakat almadan ekspere götüreceğiz. Fiyat açıkçası diğer ilanlara göre ucuz ve şüphelenmedim değil. Sizce fiyatına göre alınır mı?
1.4 Fire almanı asla tavsiye etmem. Arkadaşta var her gün dalga gaçiyoruz yokuşta karşıma çıkma diye. 1.3 multijet bakın ya da egea hariç bir araç.

Km son derece normal. Ben yılda 20 bin altı yaptığım araçlarım için az kullanıyorum derim.

Ama 1.4 benzinli Egea almam. Yağ yakmasıyla dillere pelesenk olmuş bir araç kendisi.

Hocam bütçe 500k civarı. Yakın şehirlerde bulabildiğim en iyisi bu. Bu olmazsa 2013 model C elysee alacağım 480 bine.

Bu arada araç sahibi 470 bine satmayı kabul etti.

Piyasa bitik zaten hocam 450 de teklif etsen verir o aracını. Ama bende 1.4 Egea'nın alınmaması gerektiğini düşünüyorum. İlla Egea alacaksanızda 1.6 Multijet alınması lazım.

Şahsen ben bu bütçelerde araç alacak olsam Corolla 1.6 (2005-2006-2007) modelini alırım km biraz yüksek olur ama keyifli olur.

Piyasa bitik zaten hocam 450 de teklif etsen verir o aracını. Ama bende 1.4 Egea'nın alınmaması gerektiğini düşünüyorum. İlla Egea alacaksanızda 1.6 Multijet alınması lazım.

Hocam ilan sahibini aramadan sahibinden bayağı bir ilana baktım. 550-650 bin arası ilanlar var. Bu ilanları gördükten sonra 495 bin ucuz bile gelmişti fakat siz böyle deyince kafam karıştı. Pahalıya mı alıyorum?

Isparta'da yaşıyorum ve Afyon, burdur çevre illere bakıyorum 1.3 veya 1.6 Multijet denk gelmedi.

1.4 Egea'da yağ soğutucusu olmadığı için yağ buharlaşarak uçuyor bizim milletimiz de bunu yağ yakıyor olarak adlandırıyor adamlar ülkemizin ekonomosine göre araba üretince de bazı yönlerden eksik kalıyor. Siz beğendiyseniz alın benim arkadaşımda 1.4 cross var her şeyin pahalısını alıyor aracına bakim aksesuar vs kaliteli yağ koyunca uçmuyor sanırım çünkü şikayet ettiğini görmedim daha önceden de Turbo'lu bir araç kullandıysanız atmosferik arabayı kötüleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı