İkinci elde 2018 model Fiat Egea alınır mı?

1.4 Egea'da yağ soğutucusu olmadığı için yağ buharlaşarak uçuyor bizim milletimiz de bunu yağ yakıyor olarak adlandırıyor adamlar ülkemizin ekonomosine göre araba üretince de bazı yönlerden eksik kalıyor. Siz beğendiyseniz alın benim arkadaşımda 1.4 cross var her şeyin pahalısını alıyor aracına bakim aksesuar vs kaliteli yağ koyunca uçmuyor sanırım çünkü şikayet ettiğini görmedim daha önceden de Turbo'lu bir araç kullandıysanız atmosferik arabayı kötüleyebilirsiniz.

Yağ nasıl buharlaşarak uçuyor hocam bir açıklar mısın?😂

Yağ nasıl buharlaşarak uçuyor hocam bir açıklar mısın?😂
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1.4 Egea'yı yeni olsun diyorsan al hocam ama pişman olma durumun çok yüksek. Eski de olsa bu bütçelerde Japon'dan şaşmayacaksın. Civic veya Corolla tarzı araçlara bak başın ağrımasın.

Yukarıdaki videoları izledim, yüksek sıcaklığa dayanan yağ kullanırsam sıkıntı olmayacağını anladım. Arabada LPG de yok, yağ eksilme olmaz diye düşünüyorum. Bunlar ekspertizde çıkar mı?

Sen Japon fanısın galiba.

Ne alakası var hocam. Bu bütçede araç alan adam için en önemlisi aracın ekstra masraf açmaması. Şimdi adamın 500k parası var. Gidip 1.4 Egea alınca sorunlarıyla uğraşırken ödemesini sen mi yapacaksın? Bu bütçede evet dediğin gibi Japon fanıyım. 500k araç için 100k da köşede parası varsa alınabilir Egea.

Yukarıdaki videoları izledim, yüksek sıcaklığa dayanan yağ kullanırsam sıkıntı olmayacağını anladım. Arabada LPG de yok, yağ eksilme olmaz diye düşünüyorum. Bunlar ekspertizde çıkar mı?

Bu araçlarda yağ eksiltme uzun süreli kullanımda yağın kalite ve cinsine bağlı olarak şekil gösterir. Bir nevi kumar gibi ama kurumsal usta bir ekspertiz sizlere bu sorunun cevabını verir.

Hocam işin aslı gerçekten videolarda bahsettikleri gibi değil.

Bu araçlarda yağ eksiltme uzun süreli kullanımda yağın kalite ve cinsine bağlı olarak şekil gösterir. Bir nevi kumar gibi ama kurumsal usta bir ekspertiz sizlere bu sorunun cevabını verir.

Hiçbir expertiz yağ yakacak mı? Yakmayacak mı? Sorusunun cevabını vermez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı