İkinci interneti bağlatmak mantıklı mı?

Aslında öyle bir niyetim ya da öyle bir takıntım da yok ama Superonline'nin millete limitsiz deyip Gigabit internet veriyoruz deyip, taahhütnameye kota limit maddesi koymasına tav oldum ve sırf Superonline'nin bu üçkağıtçılığına inat ben bunu bitireceğim ve sonucu ne olacak bakalım dedim. Delikanlı olsunlar, ya biz limitsiz internet veriyoruz deyip versinler, ya da biz size limitsiz diyoruz ama taahhütnamede böyle bir kota olduğu ve tek taraflı sözleşme fesih ve hukuksal işlem yapılacağı maddesi var desinler. Ama firmalar söylerler mi tabii ki hayır. 5TB indirme kotasını bitirdim ve hatta geçtim, şimdi 500 GB yükleme kotasını bitirmeye çalışıyorum. 1000 Mbps için 5TB veri hiçbir şey değil, Full bağlantı kullanımı ile 1000 Mbps internet ile yaklaşık 11 saat 11 dakikada bitirilebiliyor. Biz buna 12 saat diyelim.

Hocam TurkNet'in GigaFiber haritasını buldum benim oturduğum bölge planlamada diyor, kesin bir ara gelir değil mi sevindim :) 1-2 yıl sürer mi?
 
SOL Gigabit internet kullanıyorsanız dikkat edin. Superonline limitsiz, kotasız diyor. Ama, aboneye imzalattığı taahütnamede aylık 5TB indirme ve 500Gb yükleme limitinden bahsettiği ve aşılması durumunda sözleşmenin tek taraflı feshedileceği ve hukuksal işlem başlatılacağı ile ilgili bir madde var. Tam üç kağıtçılar. Ama ben 1000 Mbps superonline kullanıyorum ve bu 2 gün içinde 5TB download kotasını bitirdim geçtim bile, şimdi 500Gb upload kotasını doldurmaya çalışıyorum. Onu bitireyim bakalım sonuç ne olacak.
VDSL hizmetinden yararlanıyorum, gigabit paketi buralarda görmek çok zor. :)
Yine de önerinizi dikkate alacağım, teşekkürler.
 
Türk telekom ile yola devam etme kararı aldım. 75 mbite kadar veren bir pakete geçtim, umarım pişman olmayız. Yorumlarınız için teşekkürler
 

Yeni konular

Geri
Yukarı