İkinci tur seçim anketi

Anket

• Kılıçdaroğlu

Oy: 191 79,6%
  • Erdoğan

Oy: 49 20,4%

• Oy verenlerin toplamı
    240
Maalesef ki yıllardır muhalefetin seçim kazanamamasının sebeplerinden birisi de bu arkadaş gibi düşünenler. Sadece bu mesajda değil önceki mesajlarda da tamamen şuanki iktidarın yaptığı karalama çalışmalarını görebiliyorsunuz. Bu ülkeye demokrasi fazla...
Anadolu halkı Kılıçdaroğlu'nu deccal olarak görüyor mu, görmüyor mu? Buna cevap ver.

Dostum soğan olmuş 30 TL. Yurtlarda yaşanan olaylar almış başını gidiyor sen hala neyin kafasındasın?
Ben gerçekleri söylüyorum arkadaşım. Demek ki bu aptal halk soğana bakmıyor sadece. Muhalefette köklü değişiklikler gerek.

@297689 beğenmedim atacağına cevap ver. Utanmıyorsun değil mi yurtlardaki tecavüzlerden, milletin çöpten ekmek toplamasından, daha 12-13 yaşındaki bir çocuğun tost yiyememesinden.

Doğuyu değil Anadolu'yu alması lazım KK'nın. Seçimde gördük HDP değil Sinan Oğan'ın kilit isim olduğunu.
Sinan Oğan haklı, maalesef KK sağ siyaseti tanımıyor. 6'lı masada sağcılar var ama bu tanıdığı anlamına gelmiyor.

@297689 beğenmedim atacağına cevap ver. Utanmıyorsun değil mi yurtlardaki tecavüzlerden, milletin çöpten ekmek toplamasından, daha 12-13 yaşındaki bir çocuğun tost yiyememesinden.
Soruyla cevap veriyorum: KK kimlerin oyunu alarak bu seçimi kazanacak? %5'ten fazla puan açığı var. RTE ise taş çatlasın %1 puan açığına sahip. Sinan Oğan ile masaya oturmasına dahi gerek yok.

Soruyla cevap veriyorum: KK kimlerin oyunu alarak bu seçimi kazanacak? %5'ten fazla puan açığı var. RTE ise taş çatlasın %1 puan açığına sahip. Sinan Oğan ile masaya oturmasına dahi gerek yok.
Bende sana bir soru soruyorum o zaman, hayatında hiç manda yoğurdu yedin mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı