İleriye dönük R5 3600+ RX 5700 XT sistem toplamak mantıklı mı?

1000₺ e R7 2700X satmışlar yani ne denir bilmiyorum aşşşırı iyi fiyat.(İncehesap)
Valla muazzam indirimler dönüyor şaşkınım. 480GB SSD yi alacaktım. 19 dakka geçmiş yok oldu ürün bide çok lazımdı r5 2600 ü 800 Tlye aldım bunu 1000tlye kaçırmak üzdü açıkçası :D
 
Su an alirsaniz garanti suresinden 6 ay yemis olacaksiniz.Butun parcalarin fiyatlandirmalari doviz olarak belirleniyor. Fiyati artar diyorsaniz paranizi dovize cevirip kenara atin. Nakit olarak saklamak daha mantikli. Kesinlikle alip yatirmayin bos yere.
Çevirirken ve satarken de zarar edecek sizce değer mi?
 
Çevirirken ve satarken de zarar edecek sizce değer mi?
Fazlasiyla deger. Doviz olarak degil gram altin olarak degerlendirirse ozellikle. Altin zaten doviz bazinda da yukseliste. Alim satim arasinda da fark cok kucuk. Evde saklamak yerine altin hesabina yatirip oradan alim satim arasindaki farki ortadan kaldiracak faiz getirisi de elde etmis olur. 6 ay garanti goz onune alirsa cok daha karda olacaktir. Hic bir elektronik esya 6 ay sonra, bir sene sonra kullanacagim diye alinmaz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı