İlk Amazon deneyimim

Ben ilk olarak denemek için 2 TL lik kalem almıştım. Kutuya koyup birde üstüne kağıtlarla zarar gelmesin diye sardıklarını görünce baya bi şaşırmıştım. Evet hizmet ve kargo kalitesi mükemmel ama bence kağıt/karton konusunda bir tık daha tasarruf yaparlarsa daha iyi olur. En azından küçücük kalem için büyük kutuya koymak yerine pat pat poşete sarıp naylon poşet kargoyla getirseler israfını önlemiş olurlar. ( Benim açımdan israf olmuyor çünkü gelen kutularda çizik bile olmadığı için kutuları ikinci el bir şey sattığımda kullanıyorum. )
Bu arada kalemi gece 9 da sipariş vermiştim sabah 11 gibi elime ulaştı.
Dediğinizde haklısınız aslında. Ben de Rotring marka uçlu bir kalem almıştım. 10 santimetrelik kalemi 2 parça kocaman kağıda sarıp kocaman bir karton kutuda göndermişlerdi. Biraz israf oluyor ama ürünler geri dönüştürülmüş olduğundan çok da zarar vermemiş olsa gerek.

Hocam prime ile kargo ücreti ödediniz mi?

Bende AliExpress'den kargo bekleyeyim daha. :D @reddline hocam kargo herhalde ülkeye girmiş, bir bakar mısınız?

Yok ben yanlış anlamışım yarın gelecekmiş. :D

Ücretsiz.
Amazodan prime ile kulaklık almıştık 1 günde gelicek diyorlardı 2-3 günde geldiler. Adamlar mesaj atıp ''Yarın gelmezse siparişini istediğiniz gibi geri çekebilirsiniz'' diyordu iyi firma amazon. Kulaklık 13TL olduğundan da olabilir 😳.

Bende AliExpress'den kargo bekleyeyim daha. :D @reddline hocam kargo herhalde ülkeye girmiş, bir bakar mısınız?
"RH164451283TR" Yanwen tarafından PTT'ye yönlendirilmiş. Verdiğim kod ile PTT'den takip ediniz şuan sisteem daha düşmemiş 1-2 güne düşer.

Yani ülkemizde. Teşekkür ederim hocam, sizce PTT ne zaman getirir?
Hayır ülkede değil. Çinden yola çıkmış. Yanwen tarafından PTT'ye yönlendirildiği için o kod verildi.
Bu şimdi Prime ile 317 TL mi?
Hocam valla ben de Amazondan anlamıyorum yeniyim ama bu TR değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı