İlk Bilgisayarınızın Sistem Özellikleri

Sanırım benim pc den daha eskisi az çıkar.
Dün gibi aklımda.
Pentium 2 400 mhz
4 mg AGP ekran kartı
64 mb ram
4.2 gb Sabit Disk
Creative cd okuyucu
3.5 " Floppy Sürücü
Windows 98
14" Vestel monitör
İlk interneti 1998 de kullandım
Yoncalodi nin inadım inat şarkısı 56k modem ile yaklaşık 25 dk da inmişti ve 4mb civarı boyutu vardı.
Hey gidi günler 😁

AMD x4 925
4gb ram
Gt420 2 GB 128 pitlik ekran kartı hangi oyunlar oynarki acaba🤔🤔
GA-MA74GM-S2 anakart modeli Windows 10 yüklü anakartım özelliklerini inceledim maksimum 8 GB RAM destekliyor. Yalnız şu an 2 adet 2 GB 800 MHz RAM var yavaş geliyor bana. Birkaç bilenlere sordum DDR2 4 GB 800 MHz AMD uyumlu takarsan zamanla sistem kendisini bozup mavi ekran gelir dediler siz bilir kişiler olarak size danışmak isterim

Beko marka bir bilgisayardı. 98 yada 99 yılında almıştık sanırım.Yanında tarayıcı ve yazıcı vardı. Tam özelliklerini hatırlamıyorum fakat şöle bişilerdi:

Pentium 2 yada 4 dü bilmiyorum :D
32mb ram ( daha sonra 64 mb ram takmıştık)
Ekran kartı yoktu sanırım (sonradan tnt2 ekran kartı almıştık)
20 gb falan mı ne hdd si vardı sanırım
1,44 floppy
Windows 98 ilk sürüm.

Sonra XP kurmuştum falan. Diablo 2 oynamıştık. Okadar çok kasıyorduki anlatamam :D
Birde KoçNet internet vardı.

Pek emin değilim yaşım küçüktü. Ancak daha yeni 512mb ekran kartları çıkmıştı ve ilk çıktığı zamanlarda babam getirmişti. Oradan aklımda kalmış bir de 32mb ram bulmuştum evde yakın zamanlarda. Sanırım eve giren ilk bilgisayar daha da eski.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı