İlk buluşmada konu nasıl bulurum?

Yaz tatiline kadar net bir fikriniz oluşur hocam aklınızda. Bir kız için projelerinizden ve hayallerinizden vazgeçecek birine benzemiyorsunuz zaten
Vazgeçmem kolay kolay. Doğru diyorsunuz yaza kadar netleşir. 1 ay daha idare edeceğim. Ama bilmiyorum sonu ne olacağını. Şuan böyle olmak için olmalıyız gibi bir his var. Hiç bir neden yok. Sonunda sanırım çorba olacak her şey.

Vazgeçmem kolay kolay. Doğru diyorsunuz yaza kadar netleşir. 1 ay daha idare edeceğim. Ama bilmiyorum sonu ne olacağını. Şu an böyle olmak için olmalıyız gibi bir his var. Hiçbir neden yok. Sonunda sanırım çorba olacak her şey.

Hocam ne oldu son durum merak ettim.

Güzelde işte. Şuan tam konuşamıyoruz. Ben hep cevap veriyorum ama o geç dönüyor. Sadece ben ilerletiyorum nadiren iltifat ediyorum fakat çok tınlamıyor. Kafayı yedirtmek üzere. 1-2 kez daha buluşup kendi yoluma devam edeceğim gibi. Yazda önemli projelerim var onları oturtmam gerekiyor. Zaten kız yazda 3 ay İzmir'e gidecekmiş o yüzden. Bilemedim. Bakacağım.
Canım, ben de İzmir'e gidiyorum sık sık. Gel beraber gidelim :D.

Son düzenleyen: Moderatör:
@485936 hocam naptınız buluştuysanız bende haftaya buluşacağım ama buluşunca ne olacak ne bitecek öyle oturup birbirimizemi bakacağız taktik tavsiyelerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
@485936 hocam naptınız buluştuysanız bende haftaya buluşacağım ama buluşunca ne olacak ne bitecek öyle oturup birbirimizemi bakacağız taktik tavsiyelerinizi bekliyorum
O kız olmadı başka bir kızla sevgili oldum sonra ayrıldık onla da ama güzeldi. Taktik olarak valla akışına bırak. Her şey planlı olursa kötü olur. Konu falan bulmana bence çok gerek yok ne konuşulacaklar belli ilk buluşmadan siyaset konuşmak yerine okul, ilişkiler, şehir, aile vb. konuşulur. AVM ye gitmenizi öneririm eğer gidecekseniz tüm mağazaları gezin sonra yemek yiyebilirsiniz veya kahve içebilirsiniz. Ama önemli olarak akışına bırakın. Çok düşünmeyin. Akılcı ve düşünerek cümle kurun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı