İlk dayağınızı nasıl yediniz?

Vallahi ilk dayağımi 4. sınıfa giderken yedim bir tane abi vardı 18 19 yaşlarında ensesine şaplakmi ne atmıştım ondan sonra kaçtım ama beni bir dövdü hayatımda öyle dayak yemedim ulan küçücük çocuğum 2 tokat at bırak.
 
Şu an 17 yaş. İlk dayağımı 14'te yedim. Sadece bir ense şaplağı attım. Çocuk abarttı da abarttı. Arkası da sağlamdı, bende gelecek kimse yok. Giderken oynatma listesi oluşturdum eski dokunmatik telefonlardan vardı bende. Sagopa Kajmer - hep taarruz var ve sansar salvo - bombalar hedef bulur. Teke tek çağırmıştı ama oraya gittiğimde 4 kişilerdi. Ben diyorum ki teke tek gel, hala sen bana nasıl vurursun diyor. En son ben dellendim vurdum çocuğun surata. Gerisi zaten Sagopa Kajmer - hüsrana komşuyum dinleyip dönmüştüm. Ertesi gün bayağı rezillik yaşadım, haberim olmadan annem babam okula gelmiş, okulda karizma falan kalmadı. Neyse ki son seneydi Teog'a girip kapattım o ortamı.

Şu yaşıma kadar ailemden 1 tokat bile yemedim :D

Annem bir kez çok kızıp sırtıma 2 kez plastik terlikle vurmuştu o kadar.
Onun dışında kavgacı biri olmadığım için hiçkimseden dayak yemedim.
 
4.siniftayken hocanin verdigi matematik sayfasinin ön tarafini yapip arka tarafinida Full sallamiştim sıkıldım diye babamda akşam odama girdiğinde kağit gözüne çarpmiş her yanlişim için bir tokat yemiştim 😃
 
5 yaşının başlarında uçan balon satarken bir grup çocuk tarafından sağlam dövülüp balonlarım çalınmıştı. Sonra ağlaya ağlaya eve döndüm, üstüne biyolojik annem olacak şerefsiz sık sık yaptığı gibi piknik tüpünde kor haline getirdiği bıçakla işkence yapmıştı.
Geçmiş olsun hocam şimdilerde mutlusundur umarım.
 
Ortaokulda annemin tayini Urfa'ya çıkmıştı. Urfa'da yediğim dayağın haddi hesabı yok. Hem öğretmenlerden hem de öğrencilerden yedim. Orda dayak yiye yiye atmayı öğrendim, lisede 3 tane kavgam oldu sadece, dayak yemedim hiç.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı