İlk dayağınızı nasıl yediniz?

5 Yaşının başlarında uçan balon satarken bir grup çocuk tarafından sağlam dövülüp balonlarım çalınmıştı. Sonra ağlaya ağlaya eve döndüm, üstüne biyolojik annem olacak şerefsiz sık sık yaptığı gibi piknik tüpünde kor haline getirdiği bıçakla işkence yapmıştı.

Ne? Polisi ara hala varsa o.
 
Ben Konya'dayım ve Konyalıyım alış derim :D.
Ama şimdi ciddiyim Konya'da yol tarifi sorduk, adam yerlisiyim dedi çok bilinen yeri ama biz bilmiyorduk neyse artık nasıl tarifti anlatamam.
5 yaşının başlarında uçan balon satarken bir grup çocuk tarafından sağlam dövülüp balonlarım çalınmıştı. Sonra ağlaya ağlaya eve döndüm, üstüne biyolojik annem olacak şerefsiz sık sık yaptığı gibi piknik tüpünde kor haline getirdiği bıçakla işkence yapmıştı.
Vay be hocam öldürmeyen acı güçlendirir derler ya sizde onun canlı halisiniz galiba, hayat gerçekten zormuş...
 
Ne? Polisi ara hala varsa o.
Bu olayın üzerinden çeyrek asırdan fazla geçti, üstüne elden ele geçirilen "mal" gibi 3 tane aile ve soyadı değiştirdim...

Vay be hocam öldürmeyen acı güçlendirir derler ya sizde onun canlı halisiniz galiba, hayat gerçekten zormuş...
Başa gelen çekiliyor. Daha benimki gibi ne hikayeler var... Sandığınızdan çok daha fazla sayıda kişi korkunç bir hayat yaşıyorlar. Bu 3. aileye gelmeden önce çocuk yurduna verilecektim 2. aile tarafından, kısa bir süre orayı da gördüm. O yetiştirme yurdu gibi onlarcası var...
 
@Megaton Hayat basit bir seçimler yolundan ibaret. Kolay olan seçimler çoğu zaman istenilen yere çıkmaz, en baştan zor gibi görünenler de aslında uzun vadede daha kolaylaşır. Bir şeyleri değiştirmek için ilk basamağı çok dik görünen zor yolu seçmemiş olsaydım şimdiki rahatlığıma ve mutluluğuma sahip olamayacaktım.

Not: Oradaki -ki bitişik olacak. :) Ayrıca -de eki de ayrı.
 
Son düzenleme:
Hayatımda 2 kere kafamda bira şişesi kırıldı. Kaç kere kafam yarıldı ben bile sayamadım. :D

1. olay yanlış hatırlamıyorsam 12-13 yaşımdayken gerçekleşti. Evimin 2 sokak ötesinde 16-17 yaşındaki bir çocuk arsa gibi bir yerde engelli bir kızı dövüyordu. Ben de o aralar daha veletim ama kanım kaynıyor. Engelli çocuğa vurduğunu görünce dayanamadım, bunu o velet halimle itmeye çalıştım. Önce sağlam bir şekilde birkaç kere vurdu bana. Yerde gördüğü bira şişesini kafamda kırdı. Başım falan döndü, nevrim döndü birkaç dakikalığına. Sokaktan arkadaşlar olayı görüp yanıma koşarken bahsettiğim it de kaçtı. Daha sonra onu bulup birkaç kişi dövmüştük. İntikam alındı.

2. olayda 23-24 yaşımda b*ktan bir olay yüzünden gerçekleşti. Gece vakti arababayı park edecek yer arıyoruz, bir köşe bulduk derken 2 tane tinerci çıkıp buraya çekemezsin, oturuyoruz dedi. Yanımdaki arkadaşım da inattır biraz, çekeriz, çekemezsiniz derken çektik. Bunlar arabayı tekmelemeye başladı. Arkadaşım indi yere yatırıp dövdü bir tanesini. 2.'si ona atladı. Ben de arabadan inip ona atlarken tahmin etmediğimiz bir 3. kişi arkadan şişeyi kafamda kırdı. Biraz sarsıldım ama arkamı dönüp o vurduğu şişeyi başka yerlerine sokacak şekilde vurdum ona. En son hatırladığımda elimi hissetmiyordum. Arkadaşım da bir miktar hasar aldı. Bu olayda da hem dayak yedik, hem de dayak attık.

Sokakta kavga etmek kötüdür, pisi pisine ölürsünüz kimsenin ruhu duymaz. 2. olayda kafamda şişe kırmak yerine bıçağı taksaydı arkamdan belki de şu an hayatta değildim. Bu yüzden ne kadar fiziksel olarak sağlam olursanız olun işiniz bir arkadan takılan bıçağa, yediğiniz 1 mermiye bakar. Kimde ne var bilemezsiniz. Herkes sizin gibi erkek olmaz.
 
Son düzenleme:
İlkokulda yiyodum dayak sadece. Onun haricinde lisede bile hiç tekmeli tokatlı bir kavgaya girişmedim. Sözlü kavga derseniz ona çok bulaştım. Ama fiziksel birşey olmadı.
 
Sokakta 3 tane tinercinin beni dövmesiyle ve paramı alıp kaçmalarıyla. Polisi aramıştım adamları buldular paramı geri aldım fakat çok kötüydü o an etraftakiler hiçbir şey yapmadılar en çok ona üzülüyorum yerde bayağı yatıyordum ağzım yüzüm kan içerisinde ve yatıyordum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı