İlk defa alkol kullanacak birine ne önerirsiniz?

Kafa yapmamasını istiyorsan neden alkol içiyorsun?
Bomonti filtresiz iç.
Kafa yapmaz.
Saçma sapan konuşma, sarhoş eden biranın türü değil içindeki alkol oranı bomontide de ortalama diğer biralarla aynı alkol oranına sahip.

Yakın zamanda arkadaşlarla alkol alacağız ama ben ilk defa alacağım, bira düşünüyorlar daha ucuza mal olur diye amsterdam veya Carlsberg diye düşündük, ne önerirsiniz? Kafa yapmayacak ya da aşırı kokmayacak bir şey olursa mutlu olurum.

Dikkat etmen gereken içindeki alkol oranı çoğu birada 4-5 civarı, geriye kalan ürün markaları,serileri vb. ürünün farklı işlenmesinden, kullanılan arpaya göre tadında değişiklik yapar, ayrıca yüksek alkollüleri de var.

Büyük bir ihtimal yaşın küçük yapmamanı temenni ederim fakat bu alışkanlığın devam ederse eğer ucuza satılan viskiler var karaborsada onlardan uzak dur, boğma rakılardan uzak dur boğma rakıdan karaciğerden oluyordum ve birisiyle alkol yarışına girme yeter demesini bil yoksa genelde sonu kötü bitiyor.
 
Bira tadı için gayet de içilir, içiliyor. Ben yaklaşık 2 yıldır tek oturuşta 3 taneden fazla içmedim. Genelde 1 tane içip bırakıyorum. O da arada canım çektiğinden, kola cips yapar gibi bira cips yapıyorum. Efes, tuborg, bomonti üçlüsünden başka bira içmediyseniz biranın tadı kötü demenizi normal sayarım. Ama dünyada binlerce çeşit bira var ve bunların içinde herkesin çok sevebileceği şeyler de var. Onlardan bir tane içince "bu bira ise biz şu ana kadar ne içtik?" tepkisi vereceğinizden eminim. Açık fikirli olun :)
 
Sakın içme ya ahiretini düşün yerinde olsam o arkadaş grubundan uzaklaşırdım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı