Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Parçaların daha ucuza gelmesi için farklı sitelerden almayı düşünüyorum. Fakat montaj hakkında bilgim yok. Kendim yapabilir miyim? Bu tecrübeyi kazanmak istiyorum.
Yapabilirsin tabi bende o tecrübeyi kazanmak için kasayı sökesim geliyor bazen Videolardan falan hangi kablonun nereye takıldığını öğrenip yapabilirsin çok zor olmasa gerek.
Gerçekten çok kolay. Video izleyerek kolayca yapabilirsin. Size özel bir öneri yapayım; Steam'de PC Building Simulator diye bir oyun var. Gerçek PC toplamanın aynısı. Yani gerçekte ne yapıyorsan onda da aynısını yapıyorsun PC toplamak için. Orada pratik yapabilirsin. Gerçek hayatta sadece VR ile oynuyormuş hissi yaşayacaksın emin ol. Ucuz bir oyun zaten.
8 yaşında çocuk bile yapar. Korkacak bir şey yok. Lego oynamak gibi. Hiç bir parçayı yeri olmayan bir yere takamazsın. Onun için girmiyorsa zorlama. İşlemciye zarar vermeden taktıysa olay bitmiştir. Kablolama ise en kolayı. En fazla ön tuş kablolamasında power tuşunu yanlış yere takarsın. PC başlamaz. Yanlış taktığını anlayıp düzeltirsin.