İlk Defa Sistem Montajı Yapmak

Gus Fring

Kilopat
Parçaların daha ucuza gelmesi için farklı sitelerden almayı düşünüyorum. Fakat montaj hakkında bilgim yok. Kendim yapabilir miyim? Bu tecrübeyi kazanmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Az biraz zorlar ama çok bi kablolama yok zaten, güç kaynağı değil de, kasanın içinde bulunan kablolama sıkıntı olabiliyor.

Gerçekten çok kolay. Video izleyerek kolayca yapabilirsin. Size özel bir öneri yapayım; Steam'de PC Building Simulator diye bir oyun var. Gerçek PC toplamanın aynısı. Yani gerçekte ne yapıyorsan onda da aynısını yapıyorsun PC toplamak için. Orada pratik yapabilirsin. Gerçek hayatta sadece VR ile oynuyormuş hissi yaşayacaksın emin ol. Ucuz bir oyun zaten.

8 yaşında çocuk bile yapar. Korkacak bir şey yok. Lego oynamak gibi. Hiç bir parçayı yeri olmayan bir yere takamazsın. Onun için girmiyorsa zorlama. İşlemciye zarar vermeden taktıysa olay bitmiştir. Kablolama ise en kolayı. En fazla ön tuş kablolamasında power tuşunu yanlış yere takarsın. PC başlamaz. Yanlış taktığını anlayıp düzeltirsin.

Parçaları takmakta biraz tecrübem var ancak kablolamayı kötü yaparım diye korkuyorum. Kasanın içinde kötü durmasın. Tek yapamayacağımı düşündüğüm bu :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı