İlk kazığınızı kimden yediniz?

F4tihh

Kilopat
Katılım
10 Mayıs 2018
Mesajlar
999
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İlk defa ilkokuldayken yemiştim. O zamanlar toyuz tabii. Sen git arkadaş bildiğin adamdan 10 TL (tam olarak hatırlamıyorum ama o civarlarda) fiyata daha görmediğin ve anlatımından dolayı almak istediğin oyundan dolayı yemek paranı o çocuğa ver.

Bir de büyüğü var bu kazığın. Yine ilkokulda, sıra arkadaşım var. Ferdi diye bir çocuk, annesi bunları terk mi ne etmiş. İşte diyordu babam harçlık vermiyor falan falan, annesine mektup yazardı. Ben de acırdım kendi yemeğimden, annemin beni okula götürürken aldığı o leziz atıştırmalıklardan o çocuğa verirdim. Ortaokul son sınıf dönemlerinde de o çocukla sınıfım ayrıydı. Ara sıra sınıfa gelirdi, sonra giderdi. Giderken de benim eşyalarımı çalmıştı 1-2 kere. Tabii hala toyuz.

Yine ortaokul ve ilkokuldayken annemin aldığı veya benim kantinden aldığım o tost ve dönerler... Az almadılar, vermeyince de az ağız burun oynatmadılar. Verirsen adamsın, vermezsen cimri. Ne günlerdi arkadaş.

Bu arada bu kazıkları yiyen ben değilim, içimde yaşayan bir ceset.
 
Son düzenleme:
İlk defa ilkokuldayken yemiştim. O zamanlar toyuz tabii. Sen git arkadaş bildiğin adamdan 10 TL (tam olarak hatırlamıyorum ama o civarlarda) fiyata daha görmediğin ve anlatımından dolayı almak istediğin oyundan dolayı yemek paranı o çocuğa ver. Yazık kafama.

Bir de büyüğü var bu kazığın. Yine ilkokulda, sıra arkadaşım var. Ferdi diye bir çocuk, annesi bunları terk mi ne etmiş. İşte diyordu babam harçlık vermiyor falan falan, annesine mektup yazardı. Ben de acırdım kendi yemeğimden, annemin beni okula götürürken aldığı o leziz atıştırmalıklardan o çocuğa verirdim. Ortaokul son sınıf dönemlerinde de o çocukla sınıfım ayrıydı. Ara sıra sınıfa gelirdi, sonra giderdi. Giderken de benim eşyalarımı çalmıştı 1-2 kere. Tabii hala toyuz. Yine yazık kafama.

Yine ortaokul ve ilkokuldayken annemin aldığı veya benim kantinden aldığım o tost ve dönerler... Az almadılar, vermeyince de az ağız burun oynatmadılar. Verirsen adamsın, vermezsen cimri. Ne günlerdi arkadaş. Yazık kafama.

Bu arada bu kazıkları yiyen ben değilim, içimde yaşayan bir ceset.

Mahalle bilgisayarcısı :D .
 

Geri
Yukarı