İddiayı ortaya atan kanıtlamak zorundadır. Merakla bekliyoruz kim doğru kim yalan.
Yahu bunların işi sağlama almak için ses kaydı almaları lazım. Sedat Peker dostlarına bile ses kaydı alıyordu. Bunlar nasıl düşünemiyor ya? Neyse en azından istifa edecek rahat.Evet forum sakinleri. Soylu'dan açıklama gelmiş. Gülmeye hazırsanız yolluyorum postu.
Eki Görüntüle 1617661
Hala utanmadan...Evet forum sakinleri. Soylu'dan açıklama gelmiş. Gülmeye hazırsanız yolluyorum postu.
Eki Görüntüle 1617661
Ben bunu ilk başta ironi sanmıştım, gerçekmiş.Evet forum sakinleri. Soylu'dan açıklama gelmiş. Gülmeye hazırsanız yolluyorum postu.
Eki Görüntüle 1617661
Kürt seçmenin desteğini alabilmek için kırmızı bültenle aranan terörist Osman Öcalan'ı TRT'ye çıkarttılar. Sizi bence bu rahatsız etmeli.HDP desteği olmasa İmamoğlu, İBB'yi bile alamazdı.
Etmediğini nerden biliyorsun?Kürt seçmenin desteğini alabilmek için kırmızı bültenle aranan terörist Osman Öcalan'ı TRT'ye çıkarttılar. Sizi bence bu rahatsız etmeli.
HDP desteği 2023 seçimlerini belirleyecek. Demirtaş'ı özel jetle Diyarbakır'a getiren, çözüm sürecinde PKK ile yan yana oturup el sıkışan, "Vallahi APO'yu özledik" diyen Ahmet Kaya'yı Türkiye'ye getirmek isteyen, 30 şehit varken televizyona çıkıp gülerek haber veren... Bunun gibi onlarca daha şey sayarım.HDP desteği olmasa İmamoğlu, İBB'yi bile alamazdı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.