İnancını tanımlayabilir misin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmediğini bilmek değil, bilinemeyeceğini bilmek olmalı o. Bir şeyi hiç bir zaman bilmeyeceğini bilmek başka, bir şeyi bilmediğini bilmek başka.
Kısaca bilmediğini bilmek/bilen olarak tanımladım. Agnostisizm tanrının var olup olmadığının bilinmediğini veya asla bilinemeyeceğini savunur zaten. Yaptığım tanımın yanlış olduğunu düşünmüyorum.

C.

Müslümanım. Ayrıca şu an araştırmakta olan veya araştırmak, sorgulamak isteyenlere Caner Taslaman'ın kitaplarını önerebilirm. Kendi sitesinden tüm kitapların ücretsiz PDF'lerine ulaşabilirsini.

Caner taslaman deist argümanlarıyla müslümanları müslüman olarak kalmasını sağlayan şahıstır.
Anime baldırlarına taparım. İnancım bu.

❤.

Yaygın olarak yanlış bilinen bir konuyu araştırsaydınız keşke çünkü ineğe tapınma diye bir şey yok. Eğer hinduizm'i kastediyorsanız.
Kusura bakmayın, düzeltiyorum. Budizm'de böyle aslında; Çoğu insan Buda'nın putlarına tapıldığını düşünür ama tapılmaz. Saygı gösterildiği doğrudur. İslam'da Muhammed gibi.

İneğe tapmak? Ciddi olamazsın.
Yavrum sen böyle yapacaksan nasıl kendimizi ifade edeceğiz? 😉

Kusura bakmayın, düzeltiyorum. Budizm'de böyle aslında; çoğu insan Bu Da'nın putlarına tapıldığını düşünür ama tapılmaz. Saygı gösterildiği doğrudur. İslam'da muhammed gibi.

Yavrum sen böyle yapacaksan nasıl kendimizi ifade edeceğiz? 😉

İfade etmene karışmıyorum bilgi yanlışını düzeltiyorum. Yanlış bilginin yayılmaması için sonra hinduların ineklere taptığı zannediliyor.

Normalde Satanist'im, lakin o düşündüğünüz gibi değil sadece ekolüne bağlıyım. Ancak ciddi bir inanç düşüncesine girer isem inancım yok diyebilirim. Satanist'liği ise hem özgür olmak için hem de insanlara inancım bu diyebilmek için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı