Evet bence incehesap vatan herşeyi pahalıya satıp aşırı para kazanmaya çalışan bir mağaza. Aynı ürün aynı kutu ama sadece biraz daha bekliceksin kargo vs iade işlemleride kargo olacağı için biraz uzun sürebilir yaklaşık 20 gün sürmüştü benim kulaklığımda. Ama incehesap tercih et.Arkadaşlar, İncehesap ve Vatan Bilgisayar arasındaki fark nedir ve ince hesap güvenilir mi, ürünleri sıfır açılmamış kutulu ürunler mi?
Evet bunu göz önünde bulundurmuyor insanlar, Vatan hariç diğer mağazalar online mağazacılığa yöneldikleri için mağaza ve çalışan sayıları Vatan gibileri kadar fazla değil ucuz olması normal.İtopya, QP, Sinerji, İnventus, İncehesap, Vatan, Amazon, Hepsiburada (kendi sattığı ürünler). Neresi ucuzsa bunlardan alabilirsin. Vatan gibi yerlerin mağazası, çalışanları ve ek giderleri var. Haliyle daha pahalı olması normal.
Garanti sürecinde nasıl yardımları oluyor ki? Ben ürünleri aldığım yer ile uğraşmadan kendim yetkili servise gönderiyorum garantilik durum olduğunda. Neden servis süresini uzatayım ki satıcıya verip? Satıcıya vereceksin, satıcı teknik servise yollayacak, teknik servis geri satıcıya, ürün oradan sana. Direk sen yollasan daha hızlı hallolur.Garanti sürecinde uğraşmak istemediğim için ben her zaman Vatan Bilgisayar, TeknoSA, MediaMarkt tercih ederim. Diğer internet sitelerinde sorun çıkmaz, daha ucuza alırsın hatta ürünleri. Zamanında Vatan'dan aldığım dört-beş ürün için garanti sürecinde, Vatan Bilgisayar'ın bana avantajı olmuştu, aynı şekilde TeknoSA'nın da, o yüzden bu tür yerlerden satın almayı tercih ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.