semhna
Hectopat
Daha fazla
08.05.2020 tarihinde Gaming Gecesi'nden herkes gibi fiyatların iyi olmasından dolayı ekran kartı, anakart, klavye sipariş verdim. İnternette açıkçası pek iç açıcı yorumlar görmemiştim ama denemekten zarar gelmez dedim ama vermez olaydım. Anakart ve klavye geçen hafta elime ulaştı ancak ekran kartı piyasada yok. Neredeyse 1 ay olacak ekran kartı hala paketleniyor gözüküyor. Siteden mesaj attığınızda otomatik saçma sapan cevaplar veriyorlar. Müşteri hizmetlerine ise bağlanmak imkansız saatlerce telefon başında beklemek gerek eğer şansınız var ise çünkü genelde bekleyen 1-2 kişi kaldığında hat düşüyor ve saatlerce süren beklemeyi tekrardan almanız gerekiyor yani müşteri hizmetleri tamamen rezalet. Geçen gün sabrettim 2 saat bekleyerek ancak müşteri hizmetlerine ancak ulaştım. Siparişimin durumunu sorduğumda virüs bahanesiyle kargolarda gecikmeler yaşanabildiği ve 1 hafta -10 gün daha beklememi söylediler. Sitede hala ekran kartı satışa açık bir de hemen stoktan hızlı teslim diye ibare var. Bu nasıl oluyor peki? Bence Gaming gecesi ürünleri farklı bir stoktan gönderiyorlar ve ürünlerin durumu da muamma. Karantina döneminde vakit geçirmek amaçlı toplamıştım bilgisayarımı 1 aydan beri ekran kartı bekliyoruz, resmen paramla rezil oldum. Hevesimiz kursağımızda kaldı. Gerçekten kötü bir firma İncehesap.com. Siz siz olun lütfen buradan Gaming gecesi indirimlerine inanıp sipariş etmeyin. Üç beş fazla verin Vatan, Amazon gibi güvenilir, hızlı teslimatı olan yerleri seçin.
Son düzenleyen: Moderatör: