İncehesap güvenilir mi?

ardazzers3

Hectopat
Daha fazla  
Doları biliyosunuz zaten en iyi sistemler en az 10kdan başlıyor bende ortalama bir sistem topladım yaklaşık 5k-6k arası bir şey. Ama ne kadar güvenilir olduğunu bilmiyorum. Alışveriş yaptıysanız sorun yaşadınız mı yaşadıysanız nasıl yaşadınız. Ve diğer güvenilir hangi siteler var?

Doları biliyosunuz zaten en iyi sistemler en az 10kdan başlıyor bende ortalama bir sistem topladım yaklaşık 5k-6k arası bir şey. Ama ne kadar güvenilir olduğunu bilmiyorum. Alışveriş yaptıysanız sorun yaşadınız mı yaşadıysanız nasıl yaşadınız. Ve diğer güvenilir hangi siteler var?

Kesinlikle güvenilir bilgisayarımın parçaları dahil klavye fareye kadar oradan aldım.

Güvenilir. Üç büyük ürün satın aldım;
Telefon, monitör ve sıvı soğutucu. Ayrıca hızlılar, aldığın üründen puan kazanıyorsun ve sipariş isminden farklı olan bir kartla satın alımı yaptığında o kişiden onay almak için arıyorlar. Tavsiye ederim kesinlikle.

Güvenilir bir site.

Başka site olarak:
  • Sinerji
  • İtopya
  • GameGaraj
  • Molecule Gaming.
  • Pckolik
  • QP Bilişim.
Örnek verilebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular