İncehesap kargo

Merhaba, moralinizi bozmak istemem ama bende İncehesap'la alışveriş yaptım ve bende Adana'da yaşıyorum. Aynı şekilde İncehesap benim de siparişimi aras kuryeye verdi ve 10 gün boyunca kargomda hiçbir işlem görünmedi ve 10 gün sonra olaganüstü koşullar sebebile kargom iade edildi. Aras Kuryeye sorduğumda kargonun geleceği bölgede yoğunluk sebebiyle bir türlü çıkış yapılmamış ve geri iade edilmiş. Olayın en saçma yanı ise incehesapla o kadar görüştük ettik ve bana ürünü yurtiçi ile teslim edeceklerini söylediler ve cuma günü siparişime tekrardan aras kuryeye verdiler şuan çaresizce bekliyorum.

Merhaba, Ben de dün indirimden bir ürün aldım ve bugün baktım benimde aras kuryeye verilmiş. Benim yer İstanbul'a 4 saat uzakta bakalım ne zaman gelecek. Bir aksilik olmaz ise herhalde pazartesi ya da salı gelir diye düşünüyorum. Ekstradan kurye firmasını arayıp bilgi alan oldu bu durumlarda.

Merhaba, moralinizi bozmak istemem ama bende İncehesap'la alışveriş yaptım ve bende Adana'da yaşıyorum. Aynı şekilde İncehesap benim de siparişimi aras kuryeye verdi ve 10 gün boyunca kargomda hiçbir işlem görünmedi ve 10 gün sonra olaganüstü koşullar sebebile kargom iade edildi. Aras Kuryeye sorduğumda kargonun geleceği bölgede yoğunluk sebebiyle bir türlü çıkış yapılmamış ve geri iade edilmiş. Olayın en saçma yanı ise incehesapla o kadar görüştük ettik ve bana ürünü yurtiçi ile teslim edeceklerini söylediler ve cuma günü siparişime tekrardan aras kuryeye verdiler şuan çaresizce bekliyorum.
Umarım Öyle Olmaz.
Merhaba, Ben de dün indirimden bir ürün aldım ve bugün baktım benimde aras kuryeye verilmiş. Benim yer İstanbul'a 4 saat uzakta bakalım ne zaman gelecek. Bir aksilik olmaz ise herhalde pazartesi ya da salı gelir diye düşünüyorum. Ekstradan kurye firmasını arayıp bilgi alan oldu bu durumlarda.
O iş yaş biraz.

Son düzenleme:
Ben 28.05.2020'de Mouse, MousePad ve Flash Bellek sipariş verdim 03.06.2020'de elime ulaştı. 29.05.2020'de PC için Anakart, Ram, İşlemci, SSD ve HDD sipariş ettim ama hala kargoya verilmedi. Yani tam olarak ne yapmaya çalıştıklarını ben de anlayamadım. Bu arada aynı anda vermiş olduğum Mouse, MousePad ve Flash Bellek'ten FB Aras Kurye ile Mouse ve MousePad Yurtiçi ile geldi. Ümidi kesmemek gerek. Aynı sorunlar İtopyada'da varmış duyduğum kadarıyla.

Ben cuma gecesi işlemci siparişi verdim dün gece mesaj geldi yola çıkmıştır diye aras kurye tarafından bugünde takip kodunu girince yolda olarak gösteriyor muhtemelen yarın eline ulaşır diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı