İncehesap Siparişini Verdiğim Ürün Stokta Gözükmüyor

231561

Gigapat
Makaleler
1
Dün akşam incehesap.com üzerinden Buff 1680 isimli hazır sistemi özelleştirerek satın aldım. Bugün sitede gezerken sistemin anakartının stoklarda olmadığını gördüm. Bu durum karşısında ne yapmalıyım? Ürün ortalama kaç gün içinde stoklara gelir?

Sistemi hazır olarak aldım ve sepete eklenebiliyordu. Ama sistemin parçalarını tek tek incelediğimde anakartın stokta olmadığını gördüm, bu sebepten dolayı ürünün bana ulaşmasında gecikme yaşanır mı?

Sistemi hazır olarak aldım ve sepete eklenebiliyordu. Ama sistemin parçalarını tek tek incelediğimde anakartın stokta olmadığını gördüm, bu sebepten dolayı ürünün bana ulaşmasında gecikme yaşanır mı?
Sanmıyorum siz aldıktan sonra stoktan düşmüş gibi görünüyor.

İncehesap'ın stokta olmayan ürünü sepete eklenebilir olarak göstermesiyle alakalı bir kaç yorum okumuştum da ondan biraz şüphelendim.

Dün akşam incehesap.com üzerinden Buff 1680 isimli hazır sistemi özelleştirerek satın aldım. Bugün sitede gezerken sistemin anakartının stoklarda olmadığını gördüm. Bu durum karşısında ne yapmalıyım? Ürün ortalama kaç gün içinde stoklara gelir?
Aynısı ben battle bronze u alırken olmuştu ordaki yeni alacakları etkiliyor sizi etkilemiyor demişlerdi. Gerçekten de öyle oldu :) sorun olmaz yani

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı