İncehesap'tan Alınan Koltuğun Şubeden Teslim Edilmesi

Daha fazla  
İncehesap sitesinden oyuncu koltuğu satın aldım. Ürün Yurtiçi Kargo ile gönderildi. Merkez ilin merkez ilçesinde oturuyorum. Köy kasabada da değilim. Ne ürün sayfasında ne de sipariş ekranında veya sonrasında ürünün teslimatı ile ilgili özel bir ibare görmedim. Paket bulunduğum şehre geldi ve kargo firması beni arayarak ürünü gelip şubeden almam gerektiğini söyledi. Firma ile anlaşma böyleymiş. Siteye mesaj attım, önce kargo firmasına bilgi verdik dediler ses çıkmayınca tekrar sordum evet gidip şubeden almanız lazım dediler.

Koltuk kutuları büyük ve ağır olabileceğinden zaten ürünün eve kadar çıkarılmasını beklemiyordum apartmana kadar getirilse gidip alıp çıkarmaya razıydım. Ancak aracı olmayan normal bir vatandaş gidip şubeden nasıl teslim alacak? Eğer satıcı firma da durumu normal olarak görüyorsa neden müşteriye bilgilendirme yapmıyor? Günlerdir beklediğim kargo boşa çıktı, bu ürünü beklerken farklı fırsatlar kaçırdım. Ürünü de alırken bankanın puan kampanyasından faydalanmıştık, o da yandı. Ben mağdur oldum. Siteden koltuk almayı düşünenlerin bu durumu göz önünde bulundurmasını tavsiye ederim.

Ekran Alıntısı.jpg

Hiç tanıdık yok mu arabası olan?

Hocam aracı bulsak bile şubenin yeri çarşının tam ortası oraya normal araç ile girip park edemezsiniz. İlla uzakta kalacak ve koli taşınacak. Açıkçası beni rahatsız eden bu olmadı. Ben ürünü bunu bilerek alsam rahatsız olmazdım. Ben bilgilendirilmeden bana bu şekilde satılmasından rahatsız oldum. Zaten birçok farklı model koltuk yorumlarında kargo firmalarının ürünü eve çıkarmadığı yazılmış bunu anlıyorum. Fakat gelin şubeden alın neden? Transit aracına sığmıyor değildir herhalde. Firmada bunu normal görüyorsa bence müşterilerine bunu belirtmeliydi. Sipariş ekranına veya ürün ekranına "koltuk siparişleri kargo şubesinden teslim alınır" yazılabilir.

Saçmalık gerçekten ürünü ben niye kargoya gidip alayım evime gelecek!

Ağır paketlerde horoz lojistik gibi kargolar dışında eve teslim etmeyebiliyorlar normal karşılanıyor. Fakat gelip şubeden alın denilecekse müşteriye bu bilgi verilmeli. Yahut şu kadar fark ödeyin farklı kargo ile gönderelim gibi seçenekler sunulmalı. Siparişi ver günlerce bekle, sonra iade bekle derken bu müşteri için tatsız bir alışveriş deneyimi. Firma içinde gereksiz uğraş ve maliyet.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı