İncehesap'tan PlayStation 5 Slim Digital Edition alınır mı?

Çok dikkat etmedim Slim'lerde hiçbir sürümde sorun yok dediler ama 2016 Avrupa idi sanırım.

Sizin demeniz üzerine bir kez daha göz gezdirdim Hepsiburada üzerinden satılan PS5'lere satıcı ince hesap, kolu bozuk geldi diyen, kutu hasarlı diyen, ürün hasarlı çıktı diyenler var. Gerçekten çok tereddütte kalıyorum ithalatçı garantili almak bir kumarmı yoksa? Yüzde 50 düzgün yüzde 50 bozuk çıkma ihtimali mi var?

Sizin demeniz üzerine bir kez daha göz gezdirdim Hepsiburada üzerinden satılan PS5'lere satıcı ince hesap, kolu bozuk geldi diyen, kutu hasarlı diyen, ürün hasarlı çıktı diyenler var. Gerçekten çok tereddütte kalıyorum ithalatçı garantili almak bir kumarmı yoksa? Yüzde 50 düzgün yüzde 50 bozuk çıkma ihtimali mi var?

Siz dedikten sonra içime kurt düştü kol sahtemi falan acaba diye bayağı kurcaladım orijinal duruyor tetik kısmı vs de düzgün çalışıyor, seri numarasını falan da kontrol ettim. Özetle şu an cihazın ve kolun hiçbir sorunu yok. Tabii size aldığınız ürün %100 mükemmel gelecek diyemem. Maalesef teknoloji işi şans işi haline geldi.

Bu yüzden ben gidip İncehesap üzerinden değil, Hepsiburada üzerinden 1K daha pahalıya satın aldım. Arada aracının verdiği güven var. Hepsiburada ve Amazon birçok konuda ilgililer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı