[İnceleme] Razer DeathAdder V2

Ürün kullanım olarak çok iyi ama scroll yukarı doğru ittirince gıcırdama bende de var ve sağ taraf tam kapatılmamış herhalde sıkınca bende de orada ufak bir hareket oluyor daha dün aldım performans olarak bir sıkıntısını görmedim bayağı beğendim şu an çok kararsızım ufak bir şey için garantiye göndermeye değer mi kullanım olarak sıkıntı bir durum değil.

Garantiye yollasanızda aynı gıcırtılı tekerlek gelicek kronik sorunlu bir mouse ben değiştirdim aynı sorun.

Hocam 2 yıldan uzun süredir Elite modelini kullanıyorum ve elim 15cm. Küçük eller için nasıl sıkıntı oluyor orayı bilemiyorum ama ben memnundum. Sadece Elite aşırı ağır ve kablosu kötü. Bu ürün ise olmuş.

3 gündür kullandığım V2 de, tekerlek yukarı kaydırıldığında hışırtı ve takılma sesi bende de geliyor. Ayrıca mouse u 5-10 dakika aralıklarla tutmak istediğimde sol ve sağ taraftan kasa içe doğru hafif oynuyor. Baskı yapmama bile gerek kalmıyor. Bugün Arena Bilgisayara, içerisinde detaylı arıza notlarını yazıp teslim ettim. Bakalım sonuç ne olacak ...

Yenisini verirler. Bende yenisinde de aynı soru çıktı

Yenisini verirler. Bende yenisinde de aynı soru çıktı
Yenisinde de çıkarsa artık kullanırım ne yapayım. Değişim yapıyorlar sanıyorum bu konu ile ilgili koşulsuz. Hakkımı denemek istedim. Kullanıma bir etkisi yok ama niye cır cır ötsün tekerlek )

Diğer bahsettiğim sorun var mıydı sizde ?

Hayır. Ancak sol üst taraftaki tuş yay sesi yapıyordu.

Merhaba, EC2 veya EC1 ile bu fare arasında kaldım, bu ikisinin aynı fiyatta olduğunu düşünürsek hangisini önerirsiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…