Hocam size fazlasıyla katılıyorum ancak insanların nedenleri farklı.Neden Amerika gidilebilecek önca yer arasında şunu unutmayın Amerika da con fazla evsiz Türk var sonunuz onlar gibi olmasın.
Almanya'ya giderim ben de ozaman.Neden Amerika gidilebilecek önca yer arasında şunu unutmayın Amerika da con fazla evsiz Türk var sonunuz onlar gibi olmasın.
Almanya'ya giderim ben de o zaman.![]()
Dalga geçiyorum zatenHocam almaya bu yönden daha eksi ve ırkçılık var çok fazla Türk olduğu için iş imkanları daha kısıtlı.
Kolay bir dil ama her dil gibi zorlukları var. Önceden de bir şeyler biliyorsunuzdur zaten. 1-2 senelik zorlu bir eğitimin ardından şakır şakır bülbül gibi ötersinizYahu, arkadaşlar, kara kara düşünürken aklıma şöyle bir şey geldi:
Ülkemizin ekonomisi çok kötü. Ben de okulumu bitirince her gencin hayali gibi Amerika'ya gitmek istiyorum. İngilizce çok zor mu? Öğrenmem ne kadarımı alır? Sizce kolay mı? İnternetteki İngilizce kursları işe yarıyor mu? Okuldaki dersler yaşanacak kadar İngilizce öğrenmek için yeterli mi, ayrı bir kursa gitmem gerekir mi?
-İngilizce bilen arkadaşlar yorum yaparsa daha mutlu olurum-
Dalga geçiyorum zaten.gidebilirsem Amerika'ya giderim sadece, olmadı İngiltere'ye.
Bence Amerika'ya nasıl gideceğini bilirsen gerisi basit. İngilizce zaten basit bir dil biraz gayretle öğrenilir.Yahu, arkadaşlar, kara kara düşünürken aklıma şöyle bir şey geldi:
Ülkemizin ekonomisi çok kötü. Ben de okulumu bitirince her gencin hayali gibi Amerika'ya gitmek istiyorum. İngilizce çok zor mu? Öğrenmem ne kadarımı alır? Sizce kolay mı? İnternetteki İngilizce kursları işe yarıyor mu? Okuldaki dersler yaşanacak kadar İngilizce öğrenmek için yeterli mi, ayrı bir kursa gitmem gerekir mi?
-İngilizce bilen arkadaşlar yorum yaparsa daha mutlu olurum-
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.