Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 2600
B450M S2H V2
Apacer 8GB 3000MHz
XFX RX 570 4GB
Corsair Spec Delta RGB
Corsair VS550 (Beyaz etiketli)
- Meslek
- Öğrenci
Hep merak ettiğim bir soru bu. Hep de kafamı karıştırır.
Mesela Müslüman'ım derler, İslam'ın 5 şartından olan namazı kılmaya üşenirler.
Kendileri ekonomi kötü dolar bozdurun derler, sonra gider artarsa kâr ederim diye dolar alırlar.
Ben hava atmayı sevmem derler, ayda 1 kere gittiği burgerking hamburgerini paylaşırlar. (hadi arkadaşlarını paylaşsan anlarım ama yemeği çekip paylaşıyor. Kardeşim ben yediğim kuru fasulyeyi paylaşıyor muyum? Temel ihtiyaçdır yemek. Tuvalete gidince ulan ne güzel şey etmişim diye paylaşıyor musun? Temel ihtiyaç bu da.)
Etrafta hep Rampage alınmaz derler. Almayın aldırmayın, diye dolaşırlar kendileri alırlar.
Böyle say say bitmez. Neden tutarsızız? Bir fikri olan var mı?
Mesela Müslüman'ım derler, İslam'ın 5 şartından olan namazı kılmaya üşenirler.
Kendileri ekonomi kötü dolar bozdurun derler, sonra gider artarsa kâr ederim diye dolar alırlar.
Ben hava atmayı sevmem derler, ayda 1 kere gittiği burgerking hamburgerini paylaşırlar. (hadi arkadaşlarını paylaşsan anlarım ama yemeği çekip paylaşıyor. Kardeşim ben yediğim kuru fasulyeyi paylaşıyor muyum? Temel ihtiyaçdır yemek. Tuvalete gidince ulan ne güzel şey etmişim diye paylaşıyor musun? Temel ihtiyaç bu da.)
Etrafta hep Rampage alınmaz derler. Almayın aldırmayın, diye dolaşırlar kendileri alırlar.
Böyle say say bitmez. Neden tutarsızız? Bir fikri olan var mı?