İnsanlar maymunlarla ortak atadan mı geliyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hepimiz simulasyonda yaşıyoruz ve konudaki herkes gereksiz yere uğraşıyor....
Hepiniz yanılıyorsunuz biz paralel evrenlere geçmiş Tip 10 uzaylılar tarafından kandırılıyoruz.
(!)
 
Hayır. Bu kadar sığ düşünmene sinir oldum. Her yanıtını tek tek okudum ve okudukça sinir krizi geçirdim. Gerçekten Orta Çağ Avrupası gibi dini en üstün şey olarak görüp bilimsel gerçekleri reddediyorsun.

Hahaha ne kadar komiksin sen.
Cahil, sığ biri olduğum için özür dilerim. Keşke sizin kadar üstün bir varlık olsaydım.
 
Sizin de elinizde en ufak bir argüman yok maalesef. Bazı şeyleri bilim adı altında sorgulanamaz ve değiştirilemez deyip kabul ediyorsunuz. Bilim önce kendini bir eleştirebilsin çünkü kabulleri ile kendisi ile daha ilk maddelerinden çelişiyor. Bilim kısaca ve kabaca herkesin anlayacağı şekilde " maviden sonra kırmızı geliyorsa ve bunu 1000 kere gözlemlenmişse o zaman her zaman maviden sonra kırmızı gelir" dir. Bana sadece düzen içersindeki olayları açıklıyor ama bu düzenin nedenini açıklamıyor. Sadece bilime güvenirsek eksik kalıyoruz maalesef.
Ne demek yok, siz kör müsünüz, mağarada mı yaşıyorsunuz, "maymun" musunuz?
İnternette tonlarca makale var bunlar için, kanıtlanmış bilimsel bir gerçeği "Eğğ elinde makale yok ki hıh." diyorsunuz ve "Bence şu, bence bu" diye aklınızca çürütüyorsunuz. Elinde düzgün bir kaynak bile yok. Tabii sizden farklı düşünceye sahip olanlar kesinlikle haksızdır! Sizler bu evrenin yaratıcısınızdır, her şeyi siz biliyorsunuz! Sınırsız bilgiye sahipsiniz "Benim atam maymun olamaz!" demeniz bile üzerine tonlarca kitap yazılmalıktır han hazretleri.
 
14 sayfadır kapanmayan felsefe konusu? Technopat üyeleri biraz gelişiyor mu yoksa bugün özel bir gün mü?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı