İnsanlar maymunlarla ortak atadan mı geliyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Oradaki -da eki ayrı arkadaşım ve evet, çamurdan gelmenin herhangi bir bilimselliği olmadığına göre maymun ile ortak atadan gelmek çok daha mantıklı.

Aynen ormandaki maymunlarla şu an rekabetçi atıyoruz. Sonuçta aynıyız😇.Tamam konu çok fazla uzamasın sen maymunsan ben değilim iyi günler.
 
Sırf benzerlik var diye maymun olduysak insan DNA' sının %50 muza benzediğini hatırlatayım.
 
Son düzenleme:
Kur'an-I Kerim'e inanan ve okumuş bir insan ''Yarattıklarımızın çoğundan üstün kıldık. '' (İsa suresi 70. ayet) ve '' İnsanı da bir parça kan pıhtısından var etti. '' (Alak suresi 2. ayet ) sözlerinin evrimle çeliştiğini ve insanların Hz. Adem'den geldiğini bilir. Allaha inanmıyor ise o konu başka... Sırf benzerlik var diye maymun olduysak insan DNA' sının %50 muza benzediğini hatırlatayım.
Oh ayetçi arkadaşlarımız da teşrif ettiler.
@Teknocuk

Geliyoeuz değil geliyoruz öncelikle.
Gel telefon klavyesinden yaz. En azından elim çarptığı için yanlış yazıyorum. Kasıtlı değil.
 
Ne demek yok, siz kör müsünüz, mağarada mı yaşıyorsunuz, "maymun" musunuz?
İnternette tonlarca makale var bunlar için, kanıtlanmış bilimsel bir gerçeği "Eğğ elinde makale yok ki hıh." Diyorsunuz ve "Bence şu, bence bu" diye aklınızca çürütüyorsunuz. Elinde düzgün bir kaynak bile yok. Tabii sizden farklı düşünceye sahip olanlar kesinlikle haksızdır! Sizler bu evrenin yaratıcısınızdır, her şeyi siz biliyorsunuz! Sınırsız bilgiye sahipsiniz "Benim atam maymun olamaz!" Demeniz bile üzerine tonlarca kitap yazılmalıktır han hazretleri.

Hala "bilimsel" diyorsunuz ben buraya itiraz ediyorum yazdıklarımı oku araştır bilim ne demek. Bilimsel hipotez oluştururken kanunlar neler neleri direkt olarak sorgulamadan kabul ediyorsun? Ben hakaret etmedim dalga geçmedim ama siz bu yola gidiyorsunuz. Eleştiriye ve tartışmaya kapalı bir insansınız maalesef.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı