İnsanlar neden düğünleri dışarıda yapar

11 den sonra gürültü devam ederse, şikayet edebilirsin benim bildiğim. Ama idare et kardeşim bu kadar sıkı olmayın, adam orada mutlu günü diye dostunu akrabasını çagırıyor. Bir günden bir şey olmaz :) . Hem nefsin terbiye olur.
Katılmıyorum, başkasının eğlencesi niye benim nefsimin terbiyecisi olsun. İnsanların hastası olabilir, işten gelip uyumak isteyeni olabilir, çocuğu olan olabilir. Kişinin özgürlüğü başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter.

Bir Twitch yayıncısı vardı. Düğün sesinden yayın duyulmuyordu. Adam kafasını duvarlara vuruyordu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu eski bir gelenek. Eski zamanlarda insanlar kızlarını veya oğullarını evlendirdiğinde, akrabaları ve komşularını çağırıp buna şahit olmalarını isterlerdi. Böylece yakın çevreleri, çocuklarının artık "Başı bağlı" olduğunu bildiği için "Bacımızsın." modunda takılıyorlardı. Tabi gelişen çağa ayak uyduramayan toplum 2018'in son çeyreğinde bile bu eski geleneği sürdürmeye devam ediyor.

O değilde konu ilerledikten sonra düğün sesi bitti.
En azından düşünceliler gece yapmayalım da millet rahatsız olmasın diye. Bizim burada Yozgatlılar vardı. Sabahtan geceye kadar aşk Yozgat'ta yaşanıyor güzelim diye şarkı çalıyordu :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı