İnsanlar neden düğünleri dışarıda yapar

İdare et diye bir durum olamaz. Şikayet hakkınız var. Resmi gazetede bu kanun bulunmaktadır. Polis geldiğinde sizde aşağıya inin tutanak tutturun. Aşağıya inmez iseniz polis uyarıp gider. Başıma geldi oradan biliyorum. Aynı zamanda bu şekilde düğün eğlence yapanlara verilen maddi bir ceza bulunmaktadır. Bilginize.

Onun parasının olmamasının cezasını arkadaş mı çekmek zorunda hocam? :)

Rahatsiz olan insanlarin arada biraz taviz vermeleri gerekiyor. Kendimizden örnek bicelim; paraniz yok ve sokak dügünü yapmak zorunda kaliyorsunuz ama rahatsiz olan biri polise sikayet ettigi icin polis dügünü yarida kesip dagitiyor. Hosunuza gider mi?

O değilde konu ilerledikten sonra düğün sesi bitti.
Düğün geri başladı.
Rahatsiz olan insanlarin arada biraz taviz vermeleri gerekiyor. Kendimizden örnek bicelim; paraniz yok ve sokak dügünü yapmak zorunda kaliyorsunuz ama rahatsiz olan biri polise sikayet ettigi icin polis dügünü yarida kesip dagitiyor. Hosunuza gider mi?
Ben küçüklüğümden beri sesten rahatsız oluyorum düğünü dışarıda yapsam bile sesli olmaz ayrıca param yoksa zaten kızı vermezler.

Biraz klasik olacak ama, şöyle söyleyeyim; kendim rahatsız olacağım bir şeyi başkasına yapmam. O yüzden kimse taviz falan da vermek zorunda değil. Parasının olmaması başkalarını istediği gibi rahatsız edeceği anlamına gelmiyor değil mi? :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı