İnsanlar Neden İphone Alıyor?

• Konuyu başlatan T4b
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 109
  • Görüntüleme 13.004
Gündelik kullanım için bire bir. Uzun süre gidiyor doğru kullanımda. Hala 5s'i cayır cayır kullanan arkadaşlarım var. Şahsen yazın Xs Max alacağım, tereddüt bile etmiyorum.

Gündelik kullanım için bire bir. Uzun süre gidiyor doğru kullanımda. Hala 5s'i cayır cayır kullanan arkadaşlarım var. Şahsen yazın Xs Max alacağım, tereddüt bile etmiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayla Apple mı alacaksın Android 2010 daki Android değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayla Apple mı alacaksın Android 2010 daki Android değil.

Hali hazırda eski de olsa Android kullanıyorum ki yaklaşık 6 ay S9+ kullandım. Hem artık bir farklılık arayışındayım, hem de iOS istiyorum. Annemin telefonu var 7 Plus. İlk alındığı gün kurduktan sonraki 5 dakika kullanımda beni cezbetti. Fanboyluk değil amacım veya şekil şemal de değil 4 senelik Android kullanımından sonra biraz farklılık ve 5-6 sene gidecek telefon arayışı.

Arkadaşlar ben hala insanların neden İPhone aldığını anlamış değilim. Sistem özelliği olarak kendisinden kat ve kat düşük bir Android cihazın altında kalıyor. Bir tek işletim sistemini beğenmişimdir İPhone'nun. Steve Jobs zamanından sonra İPhone batmıştır bence. İnsanlara sorduğumda bana sadece "Çünkü İPhone." diyebiliyorlar ve hala iyi olduğunu iddia edebiliyorlar. (ne kadar sıradanlaşmış olan İPhone dış görünüşünü ben nedense çok seviyorum)
Genel olarak insanlar hava katma amaçlı alıyor,şahsen ben ben o telefonları kullanmam ayrıca her o markadan telefon vs. ürünler aldığımız da kendimizi zayıflatıyoruz ülkemiz açısından iyi bir gelecek söz konusu değildir.

Hali hazırda eski de olsa Android kullanıyorum ki yaklaşık 6 ay S9+ kullandım. Hem artık bir farklılık arayışındayım, hem de iOS istiyorum. Annemin telefonu var 7 Plus. İlk alındığı gün kurduktan sonraki 5 dakika kullanımda beni cezbetti. Fanboyluk değil amacım veya şekil şemal de değil 4 senelik Android kullanımından sonra biraz farklılık ve 5-6 sene gidecek telefon arayışı.
Yinede o telefon parasını hak etmiyo ne diyeyim paran varsa al.

Bir kere Android değil yetmez mi? Bana kalırsa her yönden daha iyi, kamera desen daha gerçekçi çoğu Android telefon fotoğraf üzerinde oynamalar yapıyor. iPhone kullanmadan da yorum atanlara da ayar oluyorum bu arada.
Genel olarak insanlar hava katma amaçlı alıyor,şahsen ben ben o telefonları kullanmam ayrıca her o markadan telefon vs. ürünler aldığımız da kendimizi zayıflatıyoruz ülkemiz açısından iyi bir gelecek söz konusu değildir.
Cahillik içeren yorumlara kapalı değil mi bu forum? Adam ciddi ciddi hava atma amaçlı yazmış ya.

Hava atmak için diyenler olmuş Apple sadece ülkemizde değil dünyanın bir çok yerinde çok rağbet gören ve çok satılan bir telefon markasıdır. O zaman herkes hava atmak için kullanıyor?
Android'ler 10 GB RAM yapıyor veya 3-4-5 kameraya geçiyor veya ne bileyim değişik değişik şeyler yapıyor ama alan var mı? Tek kamera ile yaptıkları başarı çoğunu eziyor geçiyor. Xioami öven olmuş ben kullanıyorum bizzat ama üst seviye haricinde çoğu cihazlarında kameraları kötü. Apple'ın 12 MP tek kamera ile yaptığı başarıyı kimse yapmadı bu basit bir örnek. YOK dolayısıyla hava atmaktan ziyade dünyanın bir çok yerinde rağbet görev ve ilgi çeken bir telefon markası.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı