İnsanlar Neden İphone Alıyor?

• Konuyu başlatan T4b
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 109
  • Görüntüleme 12.995
Arkadaşlar ben hala insanların neden İPhone aldığını anlamış değilim. Sistem özelliği olarak kendisinden kat ve kat düşük bir Android cihazın altında kalıyor. Bir tek işletim sistemini beğenmişimdir İPhone'nun. Steve Jobs zamanından sonra İPhone batmıştır bence. İnsanlara sorduğumda bana sadece "Çünkü İPhone." diyebiliyorlar ve hala iyi olduğunu iddia edebiliyorlar. (ne kadar sıradanlaşmış olan İPhone dış görünüşünü ben nedense çok seviyorum)
İşletim sistemi ve kullanma rahatlığı. Üç sene boyunca İphone 6S kullandım hiç mi kasma hiç mi donma hiç mi performans kaybı olmaz? Olmadı. Saat gibi çalışıyordu. Tek cevabım işletim sistemi.

Arkadaşım hemen sana anlatayım her ikisini de kullandım. Android sistemler RAM sömürür orada 2,3,4 gb yazdığına bakma 2,3 uygulama açarsın kasmaya başlar, Android telefonların kamera lensleri iyi değildir, kaliteli lens kullanmıyorlar ve çekilen görüntü sanki bizi 10 sene önceki nokia telefonlara götürüyor. iOS ise 1GB ram bile yetiyor (Iphone 6 kullandım oradan biliyorum) çok şeffaf ve saf bir işletim sistemi var. Iphone 5 veya 5s in bile şu an şu zamanki ''Bazı'' android telefonlardan daha iyi kamerası var. Android telefonlarının bir çoğunun hoparlörü kötü. Iphone nun bir çoğu modelinin sesi çok iyi. Android işletim sistemi Çokludur, bir çoğu şeyi bir çoğu yerde bulursun. iOS ise sabittir, bir çoğu şeyi aynı yerde bulursun. Masaya koydun mu şekil olsun diye alanlarda var evet ama ben bunları göze alarak aldım telefonumu çok seviyorum iPhone'u iyi ki varlar, iyi ki de böyle kaliteli telefonlar üretiyorlar ve halen telefon piyasasının en iyisi.

Bir şey yeni çıktığı için alınmaz. Elindeki cihaz ihtiyaçlarını karşılayamıyor'dur, bulunduğun konumda ki şartlar için uygun değildir vs. işte bu sebeplerden dolayı alınır. Bilmiyorum sadece Türkiye de mi var böyle bir şey ama, insanlar sırf yeni çıktığı için alıyor. Elindeki telefon 1 yıl önce piyasaya girmiş olsun, ve her türlü ihtiyaçlarını karşılıyor olsun adam illa gidecek o telefon yeni olduğu için alacak. Sebep? yok...

Genelde alanlar "abi ayfon yaaa" kafasında olduğu için en azından bizim ülkede öyle, parasını vereyim iyisinden olsun düşüncesi var. Millete Xiaomi dediğin zaman hemen çamur atıyorlar çin malı olduğu için ama fiyatını hak eden telefonlar genelde Çin den çıkıyor haberleri yok. Birde en son modelini alıp Instagram ve kamerası için kullananlar yok mu...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı