İnsanlar tarafından göz ardı edilmek

emirmertbaserr

Decipat
Yer
Amsterdam
21 yaşındayım, 4 yıldır sanaldan arkadaşlık yapıyorduk kendisi Avusturya'da yaşıyor. Orada doğup büyümüş birisi. Fakat son 2 yıl kadar bir sürede sevgilisi oldu, o konuda terapistliğini vs. yaptım. Geçenlerde sevgilisinden ayrıldı bazı konular için benden yardım istiyordu. Hiç çekinmeden elimden gelen bütün yardımları yaptım. İnsanların arasını buldum kızgınlıklarını geçirdim vs. arada bir dillendiriyorum bu konuyu bende mi bir sıkıntı var diye? Hayır sen benim kardeşimsin öyle şey olur mu saçmalama gibi geçiştirici sözcükler kullanıyor. Bir sosyal medyada aktif olduğu anda beni unutuyor gibi. Çok uzun bir sosyal medya kullanım süresi mevcut. Öğlen mesaj attıysa gecenin 5'inde vs. yazıyor. Avusturya ile arada 1 saat 2 dakika kadar var sanıyorum. Sizce göz ardı mı ediliyorum yoksa sadece kullanmak için mi benimle arkadaşlık ediyor? Matematik ve teknik bilgi olarak bilgim var genelde onlarla da yardımcı oluyorum ama bu durum kafamı karıştırıyor nasıl bir yol izlemeliyim bilgisi olan var mı böyle bir durum yaşamış olan.

Öyle hissediyorsan öyledir

Sana değer verseydi değersiz hissettirmezdi bu kadar basit en yakın zamanda hayatından çıkarmanı öneririm.
Yani hocam, en son konuşmamızda arkadaşının oyuna çağırdığını vs. söyleyip kısa kesmeye çalışıyordu. Yakın zamanda başıma kötü bir durum geldi, haber vermek için aradım fakat ulaşamadım bana verdiği cevap oyundayim oldu şaka gibi. Her neyse sanırım gerçekten hayattan çıkartma vakti gelmiş sizin dediğiniz gibi.

Yani hocam, en son konuşmamızda arkadaşının oyuna çağırdığını vs. söyleyip kısa kesmeye çalışıyordu. Yakın zamanda başıma kötü bir durum geldi, haber vermek için aradım fakat ulaşamadım bana verdiği cevap oyundayim oldu şaka gibi. Her neyse sanırım gerçekten hayattan çıkartma vakti gelmiş sizin dediğiniz gibi.

Öyle iş olmaz hocam o istediği zaman konuşacaksın o istemediği zaman konuşmayacaksın oyuncak gibi olursunuz öyle.
Bence bunu kendisine de söyle eğer konuşmak istemiyorsa konuşmayın konuşmak istiyorsa da tavırları belli ki seni rahatsız ediyor açık açık düzelmesini söylemen lazım.
İnsanlar nankördür hocam bir insana her istediğini verirsen ilk hayatından çıkardığı sen olursun.

Öyle iş olmaz hocam o istediği zaman konuşacaksın o istemediği zaman konuşmayacaksın oyuncak gibi olursunuz öyle.
Bence bunu kendisine de söyle eğer konuşmak istemiyorsa konuşmayın konuşmak istiyorsa da tavırları belli ki seni rahatsız ediyor açık açık düzelmesini söylemen lazım.
İnsanlar nankördür hocam bir insana her istediğini verirsen ilk hayatından çıkardığı sen olursun.

Haklısınız hocam, çocukluğumda Fransa'da yaşadım. Göz ardı edilmek ne demek iyi biliyorum. Orada da bu tür bazı olaylarla karşılaşmıştım. Sizlerin de dediği gibi konuşmaya çalışacağım fakat yine de cevabını çok geç verecektir diye düşünüyorum. Kendisi ile 7-8 ay gibi konuşmama durumumuz olmuştu çünkü böyle hal ve hareketlerinden şikayetçiydim. Yeni numara aldığında yazıyor sanırım sırtına bineceği eşeği at yapmaya çalışıyor fakat hiçbir zaman öyle bir pozisyonda olmadım hayatım boyunca. Sanırım yurt dışı ve yurt içi olarak hatlarımı vs. değiştirmem gerekecek başımdan böyle negatif enerji yayan insanları atmak için.

Hocam bir insana ne olursa olsun yanındayım imajı çizerseniz size davranışları değişiyor maalesef
Sizi kaybetmekten korkması lazım yoksa size gittikçe daha çok zarar verecektir.

Hocam bir insana ne olursa olsun yanındayım imajı çizerseniz size davranışları değişiyor maalesef.
Sizi kaybetmekten korkması lazım yoksa size gittikçe daha çok zarar verecektir.

Kaybetmekten korkması yerine insanca bir şekilde konuşmayı deneyeceğim. Arkadaşlık kurup hayatında olan diğer insanları unutması ve değişmesi çoğu insan için kabul edilemez bir durum diye düşünüyorum. Kendisi anlayış gösterse de göstermese de hayatımdan çıkartmak zorundayım diye düşünüyorum. Böylesine değişen bir insan ileride neler ister kim bilir?

Kaybetmekten korkması yerine insanca bir şekilde konuşmayı deneyeceğim. Arkadaşlık kurup hayatında olan diğer insanları unutması ve değişmesi çoğu insan için kabul edilemez bir durum diye düşünüyorum. Kendisi anlayış gösterse de göstermese de hayatımdan çıkartmak zorundayım diye düşünüyorum. Böylesine değişen bir insan ileride neler ister kim bilir?

Ben insanların değiştiğini düşünmüyorum hocam sadece bir süreliğine güzel oyunculuk yapıyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı