emirmertbaserr
Decipat
21 yaşındayım, 4 yıldır sanaldan arkadaşlık yapıyorduk kendisi Avusturya'da yaşıyor. Orada doğup büyümüş birisi. Fakat son 2 yıl kadar bir sürede sevgilisi oldu, o konuda terapistliğini vs. yaptım. Geçenlerde sevgilisinden ayrıldı bazı konular için benden yardım istiyordu. Hiç çekinmeden elimden gelen bütün yardımları yaptım. İnsanların arasını buldum kızgınlıklarını geçirdim vs. arada bir dillendiriyorum bu konuyu bende mi bir sıkıntı var diye? Hayır sen benim kardeşimsin öyle şey olur mu saçmalama gibi geçiştirici sözcükler kullanıyor. Bir sosyal medyada aktif olduğu anda beni unutuyor gibi. Çok uzun bir sosyal medya kullanım süresi mevcut. Öğlen mesaj attıysa gecenin 5'inde vs. yazıyor. Avusturya ile arada 1 saat 2 dakika kadar var sanıyorum. Sizce göz ardı mı ediliyorum yoksa sadece kullanmak için mi benimle arkadaşlık ediyor? Matematik ve teknik bilgi olarak bilgim var genelde onlarla da yardımcı oluyorum ama bu durum kafamı karıştırıyor nasıl bir yol izlemeliyim bilgisi olan var mı böyle bir durum yaşamış olan.