İnsanlara hayır diyemiyorum

onurfgs

Femtopat
Daha fazla  
18 yaşındayım. Örnek verebilecek olursam bir ekran kartı satıyordum (GTX 1650) ve kartı 2200 liraya koydum. İlk mesaj yazan alıcı fiyatı 1800'e indir alayım dedi. Ben de başta biraz zorlasam da kendimi kabul etmek zorunda hissedip peki abi dedim. Buluşma yerine gittiğimde ne yaptı etti elime 1600 lira verdi, hadi hayırlı olsun dedi. O şekilde bakakaldım. Kartı daha 1 ay önce 3400 TL'ye almıştım, paraya ihtiyacım vardı, mecburiyetten satıyordum. Kutulu, garantili ve faturalı şekilde çok ucuza gittiğini düşünüyorum. Bu tür milyon tane anım var. Nasıl bu huyumdan vazgeçebilirim? Maddi manevi zarara giriyorum sürekli.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanları bu denli ciddiye almamayı ve kendine ne olursa olsun saygı duymayı öğrenerek.
Bu iki yetiyi geliştirdiğinde rahatlıkla "Hayır!" diyebileceksindir.

Son düzenleme:
Tecrübesizliğinden olabilir mi? Henüz pişmemiş gibi duruyorsun. Ölücüler çok fazla ve inatçı olacaksın. Ürününe 2200 mü yazdın, paraya da ihtiyacın varsa maks 2000'e bırakacaksın yüzyüze. Ama senin iyi niyetli konuşmanı daha mesajlaşırken farkedelerse malesef istismar durumuna geçer olay.

Ve evet çok ucuza gitmiş. Paraya ihtiyacın olsa bile ölücülere fırsat verme, dik dur.

18 yaşındayım. Örnek verebilecek olursam bir ekran kartı satıyordum (GTX 1650) ve kartı 2200 liraya koydum. İlk mesaj yazan alıcı fiyatı 1800'e indir alayım dedi. Ben de başta biraz zorlasam da kendimi kabul etmek zorunda hissedip peki abi dedim. Buluşma yerine gittiğimde ne yaptı etti elime 1600 lira verdi, hadi hayırlı olsun dedi. O şekilde bakakaldım. Kartı daha 1 ay önce 3400 TL'ye almıştım, paraya ihtiyacım vardı, mecburiyetten satıyordum. Kutulu, garantili ve faturalı şekilde çok ucuza gittiğini düşünüyorum. Bu tür milyon tane anım var. Nasıl bu huyumdan vazgeçebilirim? Maddi manevi zarara giriyorum sürekli.

Ben ilanlarıma eğer pazarlık olmayacaksa pazarlık için mesaj atana engel diyorum zaten ona göre yazıyorlar ama illa da pazarlık istiyorlarsa engel.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı