İnsanlardan Uzak Durma Yöntemleri

• Konuyu başlatan Cihat
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 54
  • Görüntüleme 5.049
Sınıfını değiştir?

İlla sınıfındakilerle takılacaksın diye bir kural yok. Teneffüs olduğunda, öğle aralarında git onlarla takıl.

Sercan Yeşil dediğiniz gibi yapıyorum zaten ama sınıfta deyim yerindeyse hayatın sürekliliği için devamlı birileriyle kontak kalman gerekiyor. Bunu değiştirmek istiyorum.

Aynı durum bende de var. Sadece 2 arkadaşım var. Karakter meselesi bizde de söz konusu. Ben İstanbul'dan Giresun'a taşındım ama birde öyle berbat bir durum var... Burada dışarıda hiç bir plan yapmıyorum. Kimseyle görüşmüyorum vs. Kültürler zaten farklı. Kafalarda farklı. Sıkı 2 arkadaşım var. Onlarla da sadece telefonda görüşebiliyorum. Ne olursa olsun arkadaşlarından vazgeçme.

Ben sınıfımı değiştirdim, sınıftan tabiri yerinde tam olarak "dangalak" bir tip bana taktı. Boş yere disipline gitme sebebiydi çocuk. İlk gün öğle arası sınıfta görünce ağzının payını verdim. Kilolu babyface görünce ezik sandılar herhalde. "Herkese tepkini koy, sakın milletten atar gider yeme sorun olursa ben hallederim" derdi hep Kemal abim. Adam sonuna kadar haklıydı herkes konuşur ama kimse konuştuğunu yapmaz. Zaten yapacak olan adam yapar konuşmaz. Onların seninle uğraştığı yönünü kapatmaya çalış.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı