İnsanları Ciddiye Alamamak

rustcohl3

Decapat
Katılım
25 Haziran 2018
Mesajlar
197
Merhabalar, insanlarla sürekli dalga geçiyorum ve ciddiye alamıyorum. Konuşmaları çok tuhaf geliyor. Bilemiyorum, çaktırmadan sırıtmaya çalışıyorum ama çoğu zaman anlıyorlar. "Gözümde" çok gerizekalı çoğu. Bende anormallik mi var yoksa onlara çok üst gözlerle mi bakıyorum?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen öyle. Dikkat et yaşın daha genç. CMYLMZ'ın bir skeçi var "taşı gediğe koymak" ile ilgili. Yanlış hatırlamıyorsam Bir tat bir doku olanında. Bulabilirsen seyret.
 
Bazı insanlar hakediyor, ancak bu senin onları aşağılayabileceğin anlamına gelmez. Bazıları ise senden daha üstte ancak sen bunu göremiyorsun. Çoğu kişiyi "gerizekalı" olarak görüyorsan kendini beğenmiş bir birey olabilirsin. Duygularınızın böyle olduğunu karşı taraf anlarsa pek hoş karşılanmayabilirsin.
 
Düzgün olan insanlarla iken ciddiye almamazlık yapma karşı taraf kırılabilir. Belli etmez ama. Her şeyin yeri vardır. Şaka yapacağın zaman yaparsın.
 
Dalga gecmiyorum, şöyle ki bir espri olduğunda abartarak gülüyorum çok konuşan birisi değilim zaten benimde 6.7. Sınıfta dış gorunusle sıkıntılarım vardı asla öyle yargilamam zaten ama konuştukları ironi gibi geliyor ciddiye alamıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı