- Makaleler
 - 1

İnsanları sevmezsin normal ama kin tutmak normal değil. Kin tutmak için cidden çok kötü bir şey yapılması lazım bence.

Birine kin tuttuysan hak etmiştir, 9. sınıfsın 12. sınıf gelip senin ensene vuruyor küçük düşürüyor örneğin, buna kin tutarım gelecekte yaşlandığında koyarım şaplağı ensesine. Tabii psikolojik bir rahatsızlığın yoksa ki olduğunu düşünmüyorum, kin tutmak için sana kötü davranmış olması lazım.
Mesajını düzenlemeden önce gördüm ama neyse
İnsanlarla iletişiminizi artırabilirsiniz. Yeni insanlar tanıyın; onları sevmeye, kendinizi de sevdirmeye çalışın. Elbette kendi karakterinizden taviz vererek, yapmacık davranarak değil. Olduğunuz gibi görünerek. Etrafınızdaki arkadaşlarınız, aileniz, akrabalarınız iyi insanlarsa zaten sizi olduğunuz gibi seveceklerdir.Bende insan sevgisi yok, birinin ölümüne sevinecek derecede nefret edebiliyorum bazen, 8 yıl önce kavga ettiğim birine bile hâlâ kin tutuyorum, nasıl insan sevgisi kazanabilirim?
Nasıl düzelebilirim?
İnsanları sevmezsin normal ama kin tutmak normal değil.
Çok beğendim sözü, imzamda taşıyacağımWilliam Shakespeare'ın dediği gibi, "Burası iyi olanların değil, iyi oynayanların dünyası burası.".
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.