İnsanların karşıdakinin oyun zevklerini anlamaması beni sinirlendiriyor

• Konuyu başlatan tii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 44
  • Görüntüleme 2.236
Bunun nedenini ben de merak edip azıcık araştırdım ve sonucu beni pek de şaşırtmadı. Enis Kirazoğlu diye bir adam gördüm Youtube'da, tek dediği şey ''Witcher 3 ve RDR 2 mükemmel oyunlar, Cyberpunk 2077 çöp.''. Tabii bu adamın da toksik fanları ne dese onu diyor işte. FPS oyunu oynayan adama bile RDR 2 öneriyorlar. :D

Bende PUBG sevmiyorum oynadım şans verdim sürekli oynadım ama yok arkadaş 30dk yürüyorum 4dk çatışıyorum çatıştığım adamda kör herhalde öyle boş boş bakıyor.

Örneğin ben RDR 2 oynadım fakat oyunu sevmedim. Aynı şey Vice City ve V için de geçerli. Fakat insanların Vice City'i sevmiyor, RDR2'yi sevmiyor "pu senin oyun zevkine" gibi cümleleri insanı sinirlendiriyor. Sizin sevmediğiniz oyunlar ve buna karşı size gelen tepkiler nelerdir?

Bir keresinde arkadaşıma CoD'daki Ghost karakterine neden bu kadar bağlandığını sormuştum. O da bana sen sevmiyor musun diye sorunca, ben direkt CoD'daki karakterlerle herhangi bir bağ kuramadım deyince herifin anasına bacısına sövmüşüm gibi davranmıştı. "Ulan sen ne anlarsın oyundan, oyun kültürün yok, git Witcher oyna anca a*k" gibi... Ulan Witcher'da en azından karakterlerin bir hikayesi var hani kimin ne olduğunu nereden geldiğini biliyoruz tabii bağlanacağım a*k. O an için ani sinirle birbirimize arkadaş arasında olduğu gibi bayağı bir saydırmıştık. Şimdi olsa "Tamam sensin" der kapatırım konuyu çünkü o kadar yoruldum yobaz insanlarla tartışmaktan :D.

WolfTeam, Minecraft, Assasins Creed en sevmediğim oyunlardır. Sevmeme sebebim oynanış mekaniği ve ilerleme seviyeleri. Zamanında denedim fakat hiç ısınamadığım oyunlar bunlardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı