İnsanların Technopat'ta dert dökmesini nasıl buluyorsunuz?

Bu forumda sadece teknoloji hakkında şeyler paylaşılmıyor. Birçok insan gelip buraya sıkıntılarını anlatıyor ve çözümünü buluyorlar. Bu durumu nasıl karşılıyorsunuz?
Bende yazıyorum bir sıkıntı veya iyi bir durum oldu mu vs. İnsanlar birbirleriyle iletişim kurmadan yaşayamazlar hocam. Ayrıca burada yetişkin insanlar da var. Bir sıkıntınız olduğunda vs. yardım ediyorlar.
Yahu iyi tamam da Sperm nedir? gibi saçma konular ( internete yazınca hemen karşına çıkan) konular onaylanıyor. Ben ise depremde yağmacıları öldürmenin yasal olup olmadığı sorduğum için (konu açınca) onaylanmıyor...
Hocam konunun mantıklı olup olmamasına bakılmıyor. Kurallara aykırı bir şey yoksa onaylanıyor.
 
"Arkadaşlar 3 yıl sonra boyum kaç olur?" gibi konuları açanlar kâhin olduğumuzu falan düşünüyor sanırım. Foruma üye olurken "Bu forum kâhinlerden oluşmaktadır" falan mı yazıyor?
Neyse, onun dışında bu bir teknoloji forumu olsa da insanların dertlerini dökebileceği ve dertlerine derman bulacağı "Konu Dışı" kategorisi var. Gayet normal karşılıyorum.
 
Ailelerin çoğu çocuklarının dertlerini "Her şeyini alıyoruz daha ne istiyorsun?" gibi argümanlarla dinlemiyor. Öğretmenler desen "çoğu" oraya formasyonla gelmiş ya da öğretmenlik yapacak özveriye sahip olmayan toplumun vasat kesiminden oluşuyor, tek dertleri maaşını almak. Ülkenin durumu ortada, şimdiki gençlerin geleceklerinin durumu ortada. Sosyal çevre desen herkeste dert var, birine bir konu açsa karşılığında 50 tane şey dinliyor.

Bu şartlarda bir nevi dertleşme niyetiyle ve biraz da belki işime yarayan bir cevap alırım umuduyla dertlerini buraya yazmaları normal.

Söylemeden duramadım, ekleme yapıyorum. Bazılarınızın öyle "ponçik" ve aslında olmayan dertleri var ki dalga geçmekten kendimi alamayabiliyorum. Kusura bakmayın. :D
 
Son düzenleme:
Yahu iyi tamam da Sperm nedir? gibi saçma konular ( internete yazınca hemen karşına çıkan) konular onaylanıyor. Ben ise depremde yağmacıları öldürmenin yasal olup olmadığı sorduğum için (konu açınca) onaylanmıyor...
İşin daha kötüsü bu soru sonradan konulaştırılmış, başka bir konu içerisinde sorulmuş ama Moderatörler bu konu olmalı diyerek konuya çevirmiş. :D
 
''Merhaba arkadaşlar 13 yaşındayım ne zaman ölürüm?''
Bu tarz saçma konular beni delirtiyor ama onun dışında gerçekten derdini paylaşan insanlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum kötü bir şey değil bence dertlerini paylaşmaları.
Gidicisin gidici.
Bir de boy soran var. Ne bilelim arkadaşım 5 sene sonraki boyunu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı