İnsanoğlunun Hayvanlara İşkence Etmesi

Daha fazla  
Arkadaşlar bu video'yu izleyin, inanın ki siz de vejeteryan olursunuz. (Çok kötü ağladım :cry: )

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1:40'ıncı dakikaya ilerletin, o zaman anlarsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Iste bu yüzden Fast Food'dan uzak dururum genelde. Ayda üc, dört kere bahcede mangalimi yakinca bana yetiyor.
Mc Donald's gibi yerlere iki ayda bir ancak giderim. Cocuklar israr edince dayanamiyor insan. Malum Happy Meal menüsünün icindeki oyuncaklara dayanamiyorlar. :)

Neyse konudan cikiyorum yine. :)
Vejeteryan olmak degil de, daha dogal beslenmeli insan diyorum.

Ya bu videolar genellikle yalan oluyor bildiğim kadarıyla. Neymiş efendim MC Donald's hayvanlara işkence yaparak kesiyormuş. Yok Burger King at eti kullanıyormuş. Yok bu hayvanlar hep hastalıklı hayvanlarmış. Yok et üretim yerlerinde hayvanlar çok kötü koşullarda kesiliyormuş. Yahu eğer böyle şeyler varsa bu gıda mühendisleri, bu gıda denetleyiciler ne iş yapıyor hiç düşünmüyor musunuz? Bu dünyada hiç mi gıda mühendisi hiç mi denetleyici yok? Bütün üretim yerleri düzenli olarak denetleniyor. Hem bu ünlü fast food markaları et, sebze üretimini kendileri yapmıyorlar ki. Eğer öyle olsaydı bütün dünyaya yetecek kadar üretebilirler miydi? Her ülkede genel merkezleri var ve bu genel merkezler hangi markayla anlaşmalıysa o markanın etini, sebzesini, içeceğini kullanıyor. İçiniz rahat olsun bunların hiçbiri gerçek değil.

Onlar yalan değil gerçek maalesef. Hastalıklı olanlar insana karşı işlemeyen bakteriler. Hayvanların çabuk büyümesi için antibiyotik kullanıyorlar, zamanla bakteriler ve virüsler bu antibiyotiklere karşı bağışıklık kazanıyor. Bunun sonucunda bizim kullandığımız antibiyotikler bu mikroorganizmalara karşı işlemiyor. Hayvanlara antibiyotik verilmemesi için çalışmalar var. At eti kullandıklarını BK itiraf etti ama Amerika'da.

Hatta Dünya'nın sonu mikroorganizmaların hayvanlara verilen antibiyotiklere karşı güç kazanması sonucu bizim kullandığımız antibiyotiklerin etkisiz olacağı ve salgın hastalıkla Dünya'nın sonunun geleceği.

Onlar yalan değil gerçek maalesef. Hastalıklı olanlar insana karşı işlemeyen bakteriler. Hayvanların çabuk büyümesi için antibiyotik kullanıyorlar, zamanla bakteriler ve virüsler bu antibiyotiklere karşı bağışıklık kazanıyor. Bunun sonucunda bizim kullandığımız antibiyotikler bu mikroorganizmalara karşı işlemiyor. Hayvanlara antibiyotik verilmemesi için çalışmalar var. At eti kullandıklarını BK itiraf etti ama Amerika'da.

Hatta Dünya'nın sonu mikroorganizmaların hayvanlara verilen antibiyotiklere karşı güç kazanması sonucu bizim kullandığımız antibiyotiklerin etkisiz olacağı ve salgın hastalıkla Dünya'nın sonunun geleceği.
Amerika'da olabilir ancak Türkiye için böyle bir şey söz konusu değil. BK Türkiye'nin etlerini Burger King kendisi üretmiyor ki.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı