Çözüldü Instagram hesabı askıya alındı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emirhxn

Zeptopat
Katılım
19 Nisan 2024
Mesajlar
32
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba öncelikle yeniyim ve ilk defa kayıt oldum eksik veya yanlış bir hareket yaparsam affola.
Benim 5 yıllık Instagram hesabım dün gece story atıp sabah kalktıktan sonra kapatılmış 180 günlük itiraz süresi bulunuyordu. Twitly kullanıyordum takipten çıkanları görmek için ve bir de bir ara takip isteği gönderme engeli yedim, kendimin ve diğer kullanıcıların takip ve takipçi listelerini vs. göremiyordum pek aldırış etmedim hep yaptığı için, bu "twitly" denen illet zaten sürekli hesaptan çıkış yaptırıyordu baştan giriyordum. Bu sabah uyanır uyanmaz yapabildiğim kadar özçekim yaptım ve videoyu gönderdim Instagram'a bir de mail attım fakat maillere sanırım bakmıyorlar bundan öncekilere de dönüş olmamış. Sonuca gelecek olursak bu hesabın açılma ihtimali var mıdır? Yaşayan var mı nasıl halletti ya da ben direkt ümidi kesmeli miyim?

1713518392211.png
 
Hocam Twitly dediğin uygulamaya hesap kullanıcı adı şifren ile girdiysen ve girişte güvenlik unsurlarından birini örneğin telefona şifre gönder maile şifre gönder gibi çok yüksek ihtimalle geri dönüşü olmayan bir durum. Çünkü instagramın açıklarını kullanan bi uygulama kullanıyosun. Online oyunda hile yapmak gibi düşünebilirsin :)
 
Hocam twitly dediğin uygulamaya hesap kullanıcı adı şifren ile girdiysen ve girişte güvenlik unsurlarından birini örneğin telefona şifre gönder maile şifre gönder gibi çok yüksek ihtimalle geri dönüşü olmayan bir durum. Çünkü Instagram'ın açıklarını kullanan bir uygulama kullanıyosun. Online oyunda hile yapmak gibi düşünebilirsin :)

Benim de aklım oraya gitti, bir ihtimal itiraz ettik komple ümidi kestik o zaman bu Reply'den sonra :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sen yine itiraz et ama bırak hesap açılmayı geri dönüş alacağını bile sanmıyorum. Umarım açılır hesabın ama dediğim gibi imkansıza yakın.
 
Sen yine itiraz et ama bırak hesap açılmayı geri dönüş alacağını bile sanmıyorum. Umarım açılır hesabın ama dediğim gibi imkansıza yakın.

En azından bir hesabınız kapatıldı yazısını alırım herhalde güncelleme olarak. İnsanlar bu mesajı alıyor çünkü.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba güncelleme var. Hesap saat 9 da açılmış, ben 12 de uyandım 12.30 da tekrar kapandı. Yaptığım tek şey story likelamak ve takip isteği atmak oldu.

Hesap açıldı geri kapandı şaka gibi madem sorun yok tespit ettiniz bu ne alaka yine.

21 Nisan tekrar kapandı bu neyle kaynaklıdır? Tekrar açılır mı hesabım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı