Intel Arc A750 90 dereceyi görüyor

Sana bir CPU lazım o zaman hocam evet. Ben amazondan R5 5600 almıştım darboğaz yaratmıyor. %99-100 GPU kullanımı alıyorum oyunlarda. Bir kart alalım dedik baştan sistem dizdirecek bize :D
Hocam ben GPU alınca sonrasında PSU (750W - 2000TL) + Kasa (1000TL) harcama yaptım :D RAM ve anakart zaten yeni değişmişti 😂kasada tek kalan şey işlemci oldu xD

Hocam ben GPU alınca sonrasında PSU (750W - 2000TL) + Kasa (1000TL) harcama yaptım :D RAM ve anakart zaten yeni değişmişti 😂kasada tek kalan şey işlemci oldu xD

Onu da alırsan sıfır hazır sisteme 2-3K kalmış olacak :D Neyse sağlık olsun kullanamadıktan sonra anlamı da kalmıyor. Mecbur alacağız 😂

@qoray99
Hocam bu arada Cyberpunk'ın hikaye kısmına giriştim. 77-80 dereceye kadar çıkıyor. Normal sanırsam. Belki açık dünyaya çıkınca düşer bilmiyorum ama şirketçi olarak başladım ve bu derecelerde. Arada 72 falan oluyor.

Edit: O.C'yi kaldırınca ve stok ayara getirince 75 dereceye çıktı maksimum.

Son düzenleme:
@qoray99
Hocam bu arada Cyberpunk'ın hikaye kısmına giriştim. 77-80 dereceye kadar çıkıyor. Normal sanırsam. Belki açık dünyaya çıkınca düşer bilmiyorum ama şirketçi olarak başladım ve bu derecelerde. Arada 72 falan oluyor.

Edit: O.C'yi kaldırınca ve stok ayara getirince 75 dereceye çıktı maksimum.

Güzel değer hocam. Ben de dediğiniz Dark Diamond Pro mesh kasadan alacağım yanına bir tane de Artics P12 fan alacağım. İşimi görür diye düşünüyorum bu şekilde. Kasanın malzeme kalitesi nasıl sizce? Kalitesiz diyenler gördüm malzemesi için.

Güzel değer hocam. Ben de dediğiniz Dark Diamond Pro mesh kasadan alacağım yanına bir tane de Artics P12 fan alacağım. İşimi görür diye düşünüyorum bu şekilde. Kasanın malzeme kalitesi nasıl sizce? Kalitesiz diyenler gördüm malzemesi için.
Yani bence gayet iyi hocam, bir eksiğini görmedim. Zaten fiyatı 1k.

@qoray99 Hocam yeni bir update, bugün 3 saat 20 dakika CP2077 oynadım ve 70 derecede oynadım ortalama. O.C'yi kaldırmanızı öneririm.

Son düzenleme:
Yani bence gayet iyi hocam, bir eksiğini görmedim. Zaten fiyatı 1k.

@qoray99 Hocam yeni bir Update, bugün 3 saat 20 dakika CP2077 oynadım ve 70 derecede oynadım ortalama. O.C'yi kaldırmanızı öneririm.

O.C'yi kullanmıyordum zaten default ayarlarında kart hocam teşekkürler bilgi için yine de :D

Hocam bende bu kartan kullanıyorum FurMark'ta kart uçuyordu resmen 2.700RPM'e falan çıktı fan ayarınız var mı acaba? Çok sesli çalışıyor gerçekten.

Hocam ben de sessiz olması için bu şekilde kullanıyorum. Otomatikte 3400 RPM'lere çıkıyordu şu an 2400 RPM falan oluyor. Kasanızın havalandırmasına da bağlı olarak değişebilir bu. Ben yeni kasa ve ekstra fan taktım. O şekilde bu ayarlarda 80-82 dereceyi görüyor kart anca. Derece 85-86'yı görebilir derseniz %61'lik kısmı 50'lere çekebilirsiniz daha sessiz olacaktır.

fan.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı