Intel Arc B580'in çöp olduğu gerçeği

Konunun açıldığı günden bu güne Intel modlarıyla yazışıyorum. En sonunda bugün ernestonun maili inboxuma düştü ve o şöyle diyordu. Sürücüyü güncellemeniz durumunda bu sıkıntıdan kurtulabileceğinizi düşünüyorum. Ben de güncelledim ve bum düzeldi. Konuşmamız burada.

Şu an sürücülerim linkini attığın sürücü ile aynı sürüme sahip. Detroit'i indirip deneyeceğim birazdan.

Ben o önermeyen arkadaşlara katılmıyorum.

Ben katıliyorum onlardanda yanayım çoğu Intel kartı zaten benzer performans alabildiğin kartlarla ayni fiyatta oluyor çoğu teknoloji ve driver problemleri sorunu cozulene kadar alınmamali orta bütçeli kisiler için. AMD bile zar zor driverları çözdü demek istediğim gayet açık.

Ben katıliyorum onlardanda yanayım çoğu Intel kartı zaten benzer performans alabildiğin kartlarla ayni fiyatta oluyor çoğu teknoloji ve driver problemleri sorunu cozulene kadar alınmamali orta bütçeli kisiler için. AMD bile zar zor driverları çözdü demek istediğim gayet açık.
Sizi anlamıyor değilim. Katılmıyorum sadece bu kart sizde mevcut mu?

Sizi anlamıyor değilim. Katılmıyorum sadece bu kart sizde mevcut mu?

Bu karta sahibim 7 aydır da deneyimleyen birisi olarak yazıyorum bu karta verilecek para yerine daha iyi kartlar alınabilir. Game test videolarından yola çıkılarak elde edilen performanslar yanıltıcı ve bu kartın gerçek performansını yansıtmıyor maalesef.

Bu karta sahibim 7 aydır da deneyimleyen birisi olarak yazıyorum bu karta verilecek para yerine daha iyi kartlar alınabilir. Game test videolarından yola çıkılarak elde edilen performanslar yanıltıcı ve bu kartın gerçek performansını yansıtmıyor maalesef.
Detroit Become Human okey mi?

Oyun yüklenmiş. Birazdan test edip yazacağım. İlk test ettiğim zamanlarda artifact yüzünden oynanmıyordu. Birazdan bakacağım tekrar.

Hocam sonunda deneme fırsatı bulabildim. Oyun bende de düzelmiş. Önceki oynayışımda full artifact doluydu ekran. Şu an öyle bir sorunla karşılaşmadım. Ancak hala ekran kartnının tanınmadığı ile alakalı uyarı alıyorum. Ama oynayabildiğim sürece pek problem değil.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı