Intel G4560 Sistem Önerisi

RX 460 alabilirsiniz . 1050 'den daha ucuz sonuçta . Arta kalan parayla da bi PSU alabilir siniz
Hocam yanlış anlamayında galiba konuyu okumadan ne sorduğuma bakmadan cevap yazmışsınız :) Bırakın 460 ekran kartını fazladan hard disk alacak bütçe yok bende bekleyecek artık bir süre daha sağolun ilginiz için :) Ekran kartını zaten para bulduğum da alacaktım elimde ki hard disk olmaz dedi arkadaşlar makina toptan kaldı. Hayırlı akşamlar.

Arkadaşlar ürünü yarın alıyorum. Hard disk im 320 gb sata 2 imiş şimdi söktüm içini iyice baktım benim aklımda hep eski model olduğu için ide olarak kalmış. İnşallah Power ileride sıkıntı çıkarmaz daha fazla beklemek istemiyorum dolar kuru biraz aşağılara inmişken alacağım. Çok teşekkür ederim ilginiz için. Konu kapanabilir.

Arkadaşlar akşam iş çıkışı ürünü almaya gideceğim de. Yanımda Power
Ve hard disk i götürsem vatan da sıkıntı çıkarmı onlar kurulumu yaparlar mı oradan almadığım halde.

Evet. İşlemciyi de alacaktım oradan yine de olmaz dediler. Ben de @Hüseyin Ay kardeşim sağolsun yardım aldım kendisinden. Hallettim. İşlemciyi de Vatan'dan almadım. Hem pahalılar hem de burunları bulutlarda.

Telefon ile bir sorayım gitmeden bakalım belki şubeden şubeye çalışandan çalışana değişiyordur. Bir insiyatif sağlayabilirler. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.

Hallettiler bilginize.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı