Intel® Wi-Fi 6 AX201 160MHz Kod 10 ve 43 Hataları

kerem_34

Kilopat

1662799372122.png

Merhaba. Intel® Wi-Fi 6 AX201 160MHz kartım sürekli bu hatayı veriyor. Bu sebepten servise de yolladım ama sürücü ile alakalı denip geri yollandı. 1-2 aydır bu sorunlar karşılaşmıyordum ama son 1 haftadır tekrar başladı ve bir anda internetim kesiliyor. (Sürücülerim güncel.)

Bunun tam sebebi nedir? Nasıl çözülür?

Bugün ASUS'u arayacağım belki teknik destekten yardımcı olurlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun bir aradan sonra merhaba.
Sorun (Intel(R) Wi-Fi 6 AX201 160MHz kod 10/43 hataları) yinelemeye başladı. Sorun sanırım özellikle de benim Wi-Fi kartım için kronik çünkü aynı kart modeli için başka forumlarda birçok girdi gördüm. Sorun bazen ortaya çıkıyor bilgisayarın içini açıp kartı çıkardıktan sonra silip tekrar takıyorum bu 2-3 ay götürüyor. Bir çözüm bulamadım.
Sorun SSD kaynaklı sıcaklık değil sanıyorum bu yüzden "çözüldü" işaretlemesini kaldırıyorum.
Sorun ısrarla yine tekrar ederse farklı bir model yeni bir kart alacağım.

@kerem_34 Merhaba,

Kartı ne ile siliyosunuz?

Önce silgi ile bağlantı noktasını sildim sonra tek kullanımlık gözlük mendili ile sildim. Çok çabuk buharlaşan bir sıvı içeriyor. Tabii %100 doğru bir iş midir bilemiyorum.

Son durum nedir? Ben kendi uğraşlarım sonucu çözdüm ama laptopu aç kapa yaptıktan sonra tekrar Wi-Fi gitti. 2 SSD slotu da dolu, yerini de değiştiremiyorum. Şarjı çıkarıp 60 saniye güç tuşuna basılı tutmayı denedim, bu sefer Bluetooth da gitti. Onu geri getirdim ama Wi-Fi bir türlü düzelmiyor. ASUS TUF F15 laptop modeli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son durum nedir? Ben kendi uğraşlarım sonucu çözdüm ama laptopu aç kapa yaptıktan sonra tekrar Wi-Fi gitti. 2 SSD slotu da dolu, yerini de değiştiremiyorum. Şarjı çıkarıp 60 saniye güç tuşuna basılı tutmayı denedim, bu sefer Bluetooth da gitti. Onu geri getirdim ama Wi-Fi bir türlü düzelmiyor. ASUS TUF F15 laptop modeli.
Yani hala arada kopuyor. Her bilgisayarı açtığımda kopuyor ve 40-50 saniye geri bağlanamıyorum. Tam kesinti son yazdığımdan beri olmadı. Başka model bir Wi-Fi kartı almak daha kesin bir çözüm olabilir. Çünkü çoğu yerde bu karttan bu şikayet var gördüğüm kadarıyla. Çıkarıp silip geri takmak da bir süre götürüyor ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı