Intel vs Ryzen

Çoğu oyunda 10 FPS atmış hâlâ neyi savunuyorsun üslubunu düzelt karşında çocuk yok hem AMD'den para falan mı alıyorsun sen?

Kendin fanboyluğu bırakırsan üslubumu düzeltirim. İnsana göre üslub takınıyoruz işte.
8 çekirdek devri mi bitiyor anlamadım ki 5950X'teki 16 çekirdeğe muhtaç olduk?

Hocam burada 11900K gibi bir işlemciye 8 çekirdek verilmesini saçma buldum. Onu ima etmeye çalıştım tabi bayağı uzak oldu.

Sakin ol dostum ben de zaten bir tek oyun için Intel dedim A1 okuma anlamayla bu kadar herhalde :D

O işler işte sadece oyun karşılaştırmasıyla olmuyor. Ezberden konuşmasan iyi edersin. Tartışamaya bile girmem ama zevk alıyorum.
İ9 ve 5900X için konuşuyorum.
Intel'i doyuracak anakart masrafına bak, AMD'yi doyuracak anakart masrafına bak.
Soğutma mevzusu da aynı şekilde.
Gibi gibi. Daha fazla konuşurum ama gerek duymuyorum. Bunlar sana yeterli olur.

Kendin fanboyluğu bırakırsan üslubumu düzeltirim. İnsana göre üslub takınıyoruz işte.

Hocam burada 11900K gibi bir işlemciye 8 çekirdek verilmesini saçma buldum. Onu ima etmeye çalıştım tabii bayağı uzak oldu.

Kardeşim sosyal medya bilgilerimi vereyim benimle oradan bu üslupla konuşmanı isterim :) belki tanışırız senle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı